Starsze sezony w F1 2013? [plotka]

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
14.07.2013 20:11
1
odpowiedz
Autentyczny_Orzel_NPC
211
Legend
Image

Starsze sezony w F1 2013? [plotka]

No właśnie, na facebooku Codemasters pojawiła się informacja że jutro zostaną zaprezentowane nowości w F1 2013, w internecie krąży obrazek który sugeruje że pościgamy się także formułami z okolic sezonów 1990-1995.

Fake? Być może, ale byłbym bardzo zadowolony taką innowacją.

Niektórzy twierdzą też że zapowiedź gry została nieco przesunięta, bo toczą się prace nad next-genową wersją gry.

Ten tweet: https://twitter.com/T4RG4/status/355450353438826497 też nieco podgrzewa atmosferę.

A czego Wy oczekujecie po następnej F1?

14.07.2013 20:13
2
odpowiedz
zanonimizowany927306
1
Konsul

Co oczekuje? Żeby nie była tak nudna jak poprzednie części...

14.07.2013 20:21
3
odpowiedz
Autentyczny_Orzel_NPC
211
Legend

No to może wytłumaczysz mi, które aspekty poprzednich F1 nie spełniły Twoich oczekiwań, co sprawiło że uważasz grę za nudną?

Uważałeś że w formule 1 będzie tuning, pościgi z policją i strzelanie laserami?

Mogę zgodzić się z tymi którzy zarzucają że gra jest bardzo arcade'owa, ale w żadnym wypadku nie powiedziałbym że jest nudna. Klimat wyścigów formuły 1 jest bardzo dobrze zrealizowany.

14.07.2013 20:27
4
odpowiedz
zanonimizowany927306
1
Konsul

Grałem w 2010 i 2011 jako wtedy wierny fan formuły nie podobało mi się, że nie ma wielu szczegółów np:
- Brak okrążenia na rozgrzewkę
- Brak wręczenia pucharów
Co jeszcze można by dodać? Możliwość edytowania swojego kasku (jakiś fajny edytor stworzyć), Ścigania się starymi bolidami (jak na zdjęciu) lub jeszcze starszymi.

14.07.2013 20:39
😊
5
odpowiedz
Faolfang_NPC
4
Konsul

Jeśli to okaże się prawdą, to będę zachwycony. Chciałem się ścigać z Senną i Prostem, a do tego dojdą jeszcze stare tory. A od najnowszej F1 oczekuje poprawy trybu kariery, oraz wprowadzenie większej ilości kraks na torach. Nie chodzi mi o to, że na metę ma docierać po 5 zawodników, ale jednak kraksy w F1 2010-2012 były ograniczone do absolutnego minimum. Jeśli to wprowadzą, to będę zadowolony.

@edit

I jeszcze zapomniałem o tej całej otoczce wyścigowej, czyli okrążenia formujące, wręczenie pucharów, odegranie hymnów narodowych itp.

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl