Starcraft 2 inne mapy

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
20.03.2013 00:33
boskijaro
1
odpowiedz
boskijaro
82
Nowoczesny Dekadent

Starcraft 2 inne mapy

Mam takie pytanie, co do UMS'ów (use map settings) - w jedynce bardzo dużo czasu spędziłem na battle.necie grając właśnie w te rodzaje map (wszelkie defenc'y i tak dalej), standardowe partyjki 1v1 czy 2v2 niespecjalnie mnie pociągają. I teraz pytanie, czy w dwójce, a właściwie teraz już w HoS, dużo osób gra w tego typu mapy? Dużo jest takich gier zakładanych? (chodzi przede wszystkim o fun a nie o rywalizacje)

20.03.2013 00:51
Wooler
2
odpowiedz
Wooler
81
Konsul

Zależy od jakości mapy, popularności, rodzaju. Ciężko powiedzieć ogólnie, najlepiej samemu popróbować różnych gier. Najlepiej zacząć grać od najpopularniejszych/najwyżej ocenianych map, ale różnorodność jest naprawdę bardzo duża.

25.03.2013 08:43
3
odpowiedz
zanonimizowany908127
1
Junior

Jest bardzo dużo map UMS. Masz defensy a' la spawn defence, RPG, które są świetne zrobione. Możesz przeglądać i poczytać o mapach w salonie gier oraz zobaczyć na oceny mapy graczy.

04.06.2013 13:05
4
odpowiedz
zanonimizowany923718
1
Junior

starcraft2smart.com - zapraszam po nie

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl