Cześć, wiecie kiedy SWTOR przejdzie na F2P bo na razie jest tylko demo do 15 lvl? Słyszałem że na jesień ale nie znam dokładnej daty. Tak przy okazji to ktoś planuje grać ?
O! można ściągnąć demo? Jak teraz zagram do 15 lvl to potem mogę zagrać dalej tą postacią?
wojach78 [1]
Tak przy okazji to ktoś planuje grać ?
Od jakichś 2 tygodni gram tylko w to, kilka nocek zarwanych, a i tak ruszyłem dopiero dwie postacie (smuggler i trooper) i siedzę tylko na Ord Mantell, mniej na Coruscant (na Tython specjalnie jeszcze nie leciałem), a i tak nie mam dość.
Krótko mówiąc - tak, kiedy TOR przejdzie na F2P planuję grać w tę grę duuuuuuużo, bo trial wciągnął mnie nieziemsko. Na 99% kupię też wersję pudełkową i nastawiam się, że od czasu do czasu prawdopodobnie będę opłacać "abonament".
Słyszałem, że TOR F2P ma ruszyć w listopadzie, ale konkretnej daty nie znam.
Trzeba przyznać, SWTOR jest świetną grą, zwłaszcza skupiając się głównie na linii fabularnej, czy PvP. Początkowe levele to mistrzostwo - przy zdobywaniu swojego pierwszego miecza świetlnego cieszyłem się jak dziecko. :) Za to questy poboczne nie porywają, a sam endgame i flashpointy są po prostu marnie wykonane - głównie z racji kiepskiej mechaniki enrage - każdy boss to dps-race. Masz powiedzmy 5 minut na zakończenie walki, inaczej grupa polegnie. A i pewna nijakość instancji nie przypadła mi do gustu - człowiek spodziewał się epickich pojedynków Jedi vs. Sith, tymczasem przychodzi nam walczyć głównie z armią klonów... A wspomniany pojedynek pojawia się dosłownie w jednym flashpoincie, na 11lvlu.
Jeśli kogoś bawi PvP - areny są bardzo przyjemne, a sam grind do lepszego sprzętu satysfakcjonujący. Spędziłem kilka miesięcy grając jedynie na warzonach i nie znudziło mi się. Niedługo myślę wznowić subskrypcję - gram na Red Eclipse PvE.
czy subskrypcje mają potanieć po przejściu na free to play ? bo zamierzałem przedlużyć teraz ale jeśli ma być taniej to jeszcze się wstrzymam z powrotem do gry