S.T.A.L.K.E.R Czyste Niebo-problem
Gdy uruchamiam oryginalną wersje gry,wyskakuje mi komunikat że nie "za pierwszym uruchomieniem programu trzeba mieć prawa administratora" wszystko było by OK,gdyby nie to że ja tym administratorem jestem a na komputerze jest tylko jedno konto użytkownika.Próbowałem już to uruchamiać jako administrator,robić reinstalla gry,jeśli ktoś zna rozwiązanie tego problemu to proszę o pomoc.
Z góry dzięki
Prawy przycisk na skrócie/właściwości/Zgodność i znajdź tam "Uruchom program jako administrator". Zaznacz i sprawdź czy działa.
Jak na ironię dobrym rozwiązaniem takiego błędu jest scrakowanie gry co polecam, bo może pomóc.
Oprócz tego może kiedyś miałeś pirata i on zapamiętał jakieś pliki.
Ściągnij cracka i zainstaluj patche. Sam zawsze w Stalkery gram na crackach, chociaż, że mam oryginały. Płyta się nie rysuje, błędów nie ma i ta idiotyczna rejestracja w Zewie Prypeci mnie nie denerwuje.
http://stalker.pl/download/?did=10
Poszukaj na stronie CDProjektu patch do gry albo dodatkowych sterownikow. Jesli mnie pamiec nie myli to przy nowszych Windowsach trzeba bylo jakies ekstra sterowniki sciagnac zeby obslugiwaly poprawnie - cudownie ulatwiajace zycie legalnym graczom - zabezpieczenia gry.
Nie jestem na 100% pewien ze cos takiego bylo w przypadku STALKER'a ale bardzo prawdopodobne ze tak.