Hej, od jakiegoś czasu gram w Cień Czarnobyla. Wróciłem własnie z misji w Xlab 16 i dostałem propozycję misji od grupy Powinnośc, i tu moje pytanie; czy jeżeli je podejme to automatycznie zamieni mi tych z Wolności na wrogów? czy będę musiał z nimi walczyc jak spotkam ich na swojej drodze?
Podbijam wątek :)
PS: jeżeli jest taka możliwość w ogóle, kiedy trzeba by było zrobić osobnego save'a żeby z jego poziomu zobaczyć wszystkie 9 zakończeń? Nie jest zbyt późno? (Powtarzam, jestem po misji w xlab 16, teraz za główne zadanie mam iść na północ i coś tam wyłączyć, nie pamiętam dokładnie)
(Powtarzam, jestem po misji w xlab 16, teraz za główne zadanie mam iść na północ i coś tam wyłączyć, nie pamiętam dokładnie)
To coś tam to urządzenie o wdzięcznej nazwie "mózgozwęglacz" .
PS: jeżeli jest taka możliwość w ogóle, kiedy trzeba by było zrobić osobnego save'a żeby z jego poziomu zobaczyć wszystkie 9 zakończeń?
Jak dotrzesz do Prypeci ( do centrum miasta) . Jest w nim ukryte urządzenie potrzebne do uzyskania 2 zakończeń (chyba 2 ) . Ewentualnie możesz znaleźć urządzenie ,i już w samym sarkofagu zrobić sava .
Jeśli wykonasz misję dla jednej frakcji, to nie powinieneś zrobić sobie wrogów z drugiej. Oczywiście, jeśli nie zastrzelisz kogoś z tej drugiej frakcji.