Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: STALKER, czy ta decyzja będzie miała jakieś konsekwencje?

25.03.2014 17:37
Dark Crow
1
Dark Crow
148
Old Mans Child

STALKER, czy ta decyzja będzie miała jakieś konsekwencje?

Hej, od jakiegoś czasu gram w Cień Czarnobyla. Wróciłem własnie z misji w Xlab 16 i dostałem propozycję misji od grupy Powinnośc, i tu moje pytanie; czy jeżeli je podejme to automatycznie zamieni mi tych z Wolności na wrogów? czy będę musiał z nimi walczyc jak spotkam ich na swojej drodze?

25.03.2014 20:03
Dark Crow
2
odpowiedz
Dark Crow
148
Old Mans Child

Podbijam wątek :)
PS: jeżeli jest taka możliwość w ogóle, kiedy trzeba by było zrobić osobnego save'a żeby z jego poziomu zobaczyć wszystkie 9 zakończeń? Nie jest zbyt późno? (Powtarzam, jestem po misji w xlab 16, teraz za główne zadanie mam iść na północ i coś tam wyłączyć, nie pamiętam dokładnie)

25.03.2014 20:08
Predi2222
3
odpowiedz
Predi2222
101
CROCHAX velox

(Powtarzam, jestem po misji w xlab 16, teraz za główne zadanie mam iść na północ i coś tam wyłączyć, nie pamiętam dokładnie)

To coś tam to urządzenie o wdzięcznej nazwie "mózgozwęglacz" .

PS: jeżeli jest taka możliwość w ogóle, kiedy trzeba by było zrobić osobnego save'a żeby z jego poziomu zobaczyć wszystkie 9 zakończeń?

Jak dotrzesz do Prypeci ( do centrum miasta) . Jest w nim ukryte urządzenie potrzebne do uzyskania 2 zakończeń (chyba 2 ) . Ewentualnie możesz znaleźć urządzenie ,i już w samym sarkofagu zrobić sava .

25.03.2014 20:11
grish_em_all
😊
4
odpowiedz
grish_em_all
253
Grish

Powinność i Wolność są śmiertelnymi wrogami - odpowiedz sobie sam :)

27.03.2014 16:20
3dD1e
5
odpowiedz
3dD1e
175
Zuo market

Jeśli wykonasz misję dla jednej frakcji, to nie powinieneś zrobić sobie wrogów z drugiej. Oczywiście, jeśli nie zastrzelisz kogoś z tej drugiej frakcji.

Forum: STALKER, czy ta decyzja będzie miała jakieś konsekwencje?