Sprzedam konsole ps vita+karta 16 GB i 3 gry: unchazrted złota otchłań PL, f1 i virtua tennis 4.
Tu jest link do aukcji na allegro : http://allegro.pl/show_item.php?item=2577513445 .
Obniżam cenę z 1150. Cena jest dobra. Konsolę zakupiłem w czerwcu tego roku. Chętni pytania kierować w tym wątku lub na e-mail : [email protected]
Pozdrawiam
mtyras
Że niby 1300zł to dobra cena za to? Powodzenia.
Poza tym zła kategoria.
Rozumiem że z samym uncharted i bez karty to cena będzie wynosiła ok 900zł ?
Obniżam cenę z 1150zł na 1300zł ? Serio ?
Na allegro jest 1300 ale obniżyłem na 1150 ?
JEst ktoś chętny tu wypowiadających się ?
Nowy uncharted koszttuje 180 karta. JA sprzedaje cały zestaw z kartą i wszystkimi grami.
No wybacz ale gość tutaj ma lepszą ofertę ---> https://www.gry-online.pl/forum/jest-ktos-chetny-na-kupno-ps-vita/z8bb5a68?N=1
Tamten gość to ja bo założyłem kilka wątków. Jesteś zaintersowany tamtą ofertą to ci sprzedam tą konsolę ???
[1] Koleś ty się stuknij w ten pusty łeb.Ja sam chcę kupić PS vita dla 6 letniego siostrzeńca ale cena to mnie rozśmieszyła.W polsce będzie ci trudno znaleźć idiotę co za tą cenę kupi.
Powiedziałem ze obniżyłem cenę do 1100 lub jeszcze 50 zł mogę opuścić !! Maraas87 jesteś zainteresowany ??
Samą konsolę można dostać za ok.700zł a i nie każdy będzie chciał akurat te 3 gry.
Jak obniżysz do 600 powiedzmy 700 zł. to może się skuszę chodź absolutnie używanych rzeczy nie uznaję tym bardziej dla dziecka.
ALe wszystko byłó używane pare razy. Za 600 zł mam ci sprzsedac sprzet warty 1500 zł ???
1500 :D To ty nie wiesz że jak kupisz grę za 150zł i zdejmiesz folię i ją odpalisz to właśnie na niej straciłeś ? :D Tak samo z konsolą
W czerwcu był tyle warty. Policz sobie nowa konsola liczmy 900 zł, karta 16 gb 160 zł nowa, uncharted 179 zł nowy, f1 130 zł nowe i tenis 130 zł nowe to wychodzi 1240 !!!!
:D Rozumiem, są tacy ludzie jak ty i chcą wyjść na zero albo jeszcze lepiej zarobić. Wiadomo, normalka. Ale jeśli postawisz się w tym momencie jako kupiec to czy kupiłbyś od siebie ten zestaw ?
Gdy tylko odpaliłeś konsole straciłeś na niej. Trudno żebyś sprzedał używaną konsolę w cenie nowej.
Nowa konsole kupisz za 700zł.
Karta 120
gry po 80
Sprzedaj wszystko oddzielnie, lepiej wyjdziesz :)
I tak bym nie kupił.Nie uznaję rzeczy używanych.Nawet jakby sprzęt był co dopiero odpakowany.Woę dopłacić a mieć wszystko nowe (mimo że jak podejrzewam sprzęt też nowy ale mam inną mentalność)
Ale nie lepiej kupić prawie nówke bo nie zniszczony sprzet tańszy niż wszytko nowe droższe ??
Cena nowego uncharteda - http://allegro.pl/uncharted-zlota-otchlan-nowa-pl-ps-vita-robson-i2559591382.html 170zł a nie 80
22 Jak dla mnie to absolutnie nie.Idę z dzieckiem do sklepu ono sobie wybiera zestaw i to jest dla mnie ok.Tak jak piszę mimo że sprzęt świetny to ja na "nieużywaną" używkę się nie skuszę.
ale karta na licytacji,a gry są używane i tamta druga karta też używana !!!!
ale nie wolisz kupić dziecko o jedna gre więcej za pozostałe pieniądze ?
to obniz tez na allegro, za 1000 do rana zejdzie.
tak
Chłopie ty mnie nie zrozumiesz.U mnie już od dziecka było że używek się nie kupuje.Pójście samo do media markt czy gdzie indziej po nowy sprzęt to też było przeżycie.Wiem że masz spoko sprzęt jeszcze z Czerwca ale dla mnie kupno nowego sprzętu to jednak co innego.Dopłacę ale wolę iść z dzieckiem do sklepu żeby czuło tą radość że się kupuję sprzęt.
moje allegro>sprzedawane>zmien
Co nie zmiena faktu że za obecną cenę jaką masz na allegro to na pewno tego nie sprzedasz więc ją obniż bo tracisz tylko czas. Za 1k ciesz się jak ktoś kupi. A jak nie to następnym razem wystaw gry osobno bo pewnie mało kto chciałby wszystkie trzy razem z konsolą.
edit: ach to nie odświerzanie kart :P