Sprzedam Premium SMSy za 50%

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
04.11.2015 16:03
1
odpowiedz
zanonimizowany831079
1
Junior

Sprzedam Premium SMSy za 50%

Witam, za jakiś czas przechodzę do sieci o dumnej nazwie dziewica, a niestety posiadam nadmiar gotówki na koncie w plusie. Nie gram w żadne gry gdzie mógłbym wykorzystać pieniądze na walutę i nie mam na co ich wydać. Chciałbym odzyskać chociaż część pieniędzy, dlatego szukam osób które potrzebowałyby/chciałyby kupić premium walutę w jakiejś grze / transfer na chomiku / cokolwiek płatne smsami. Chciałbym dostać pieniądze na paypal za wysłane smsy (np. za smsa kosztującego 30 złotych, ktoś przekazywałby 15 złotych - taka stawka przeważa w ofertach tego typu jakie znalazłem, niestety nieaktualnych). Posiadam 120+ złotych które chciałbym na to przeznaczyć, więc chciałbym uzyskać 60+ złotych na paypalu. Jeśli ktoś byłby chętny to o kontakt proszę tutaj / pm / mail ( [email protected] )

04.11.2015 18:18
2
odpowiedz
Haszon
145
Senator

I myślisz, że ktoś Ci zaufa? Dogadaj się ze znajomymi na doładowanie konta i tyle.

04.11.2015 18:26
3
odpowiedz
zanonimizowany831079
1
Junior

Tak, myślę że ktoś mi zaufa. Jeśli ktoś ze znajomych potrzebowałby doładowania to nie byłbym zmuszony szukać na forach w internecie. Tak samo ja mogę nie ufać ludziom którzy się tu zgłoszą ;)

04.11.2015 21:11
piokos
4
odpowiedz
piokos
108
27 do 1

A kto pierwszy wykłada kasę na stół?

05.11.2015 01:31
5
odpowiedz
zanonimizowany831079
1
Junior

To zależy od ceny oraz ilości smsów :) Preferowałbym taką ilość, żebym dostał 60+ złotych na paypala i wykładanie kasy na zmianę. Tak jak pewnie ja nie wzbudzam zaufania nowym kontem, tak też nie ufam nieznajomym osobom. Na zmiane np. Sms, przelew, przelew, sms, sms, przelew itd..

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl