Sprzedaję duża kolekcje boxów. Kontakt [email protected]
Tylko wysyłka. List big boxow
- alone in the dark 2 - 70
- Agatha christie pl- 35
- ms train simulator - wyd pl - 80
- warcraft 2 battlenet edi wyd pl- 75
- M&M 9 - 75
- Fallout 1 PL - 210
- Fallout 2 PL - 210
- Neverwinter wszechczasów 180 komplet
- wing commander 2 - 70
- tachyon - 75
- Heroes M&M 4 +1i2 pl 65
- thunder brigade 75 folia
- Alone in the 4 pl - 55
- nascar racing wyd pl 80
-uefa wyd pl 80
- gunman 80
- beyond good evil pl 120
-sacrifice pl -65
-flying corps - 45
- diablo 3 EK + dodatek EK - 460
- ultimate soccer manager folia wydanie polskie 80
- space hulk 2 wyd pl -100
- settlers 4 pl - 35
- monkey island 1&2 - uk - 100
- quake 3 -125
- Gothic, wyd pl - 120
- Flying Saucer folia, wyd pl - 55
- The Settlers 2 nowe misje nowa, wyd pl 30 i 45
- Malkari folia, wyd pl 80
- Invictus folia,wyd pl 75
- T-Mek folia, wyd .pl 55
- Kirikou folia, wyd pl 65
- demise wyd pl 55
-dungeon master 2 -110
- Enemy nations folia, wyd pl 110
- Muppet Treasure Island, wyd pl 110
- Expendable, wyd pl 75
- Pizza conection 2, wyd pl 55
- Jekyll & Hyde, wyd pl folia 75
-Wing commander Prophecy, wyd pl 135
- Hugo w kosmosie, pl 35
- Odorek i boberek, wyd pl 35
- Warhammer horned rat, 75
- Gene wars, wyd pl 65
- Mafia,wyd pl 220
- Pompei wyd pl 35
- Empire Total war, wyd pl EK 65
- Orientalne noce, wyd pl folia 35
- Opowiesci z narnii, wyd pl 35
- Koszykowka manager 2001, wyd pl folia 30
- Lester Manley, 55
- spec ops 2, 40
- Wiki próba odwagi,wyd pl 30
- Heavy gear, wyd pl 35
- Heavy gear 2, wyd pl 60
- Katharsis, wyd pl 170
- Act of war, wyd pl 20
- Rainbow six 3 folia, pl 90
- Scarab nowa, wyd pl 75
, Iron assult, wyd pl 65
- Megarace 1, 3 folia,wyd pl 100
- Cezar 2 folia, wyd pl 35
- S.t.o.r.m., 45
- Warcraft 3, wyd pl 65
- Imperium galactica, 70
- Drakensang 2 EK, wyd pl 120
- Drakensang 1 EK pl 120
- Tone rebellion, wyd pl 70
- Bratz, wyd pl 25
- Liath, wyd pl 110
- Galapagos,wyd pl 55
- Nuclear strike folia, wyd pl 90
- Earth 2160 folia, wyd pl 75
- Hugo smakkabal,wyd pl 35
- Wages of war folia,wyd pl 65
- Lode runner 2 folia,wyd pl 105
- Railroad simulator,wyd pl 40
- Super stardust folia, wyd pl 75
- Pandemonium 2,wyd pl 40
- phobos 99, wyd pl 120
- Demise,wyd pl 110
- Comanche 4, 50
- Ultima 9, 70
- Wheel of time, wyd pl 45
- Nomad soul, wyd pl 55
- Front lines, wyd pl 75
- Lands of lore 2, wyd pl 65
- Gunship 2000, 55
- Actua ice hokey folia, wyd pl 45
- Streets of sim city folia, wyd pl 90
- Last dynasty, 20
- Star wars X wing collector series, 110
- Scorcher, wyd pl 45
- No respect, wyd pl 65
- Biosys, wyd pl 55
- Altantis 2, wyd pl 65
- Głupki z kosmosu, wyd pl 40
- Star wars battle for naboo, wyd pl 75
- SW X wing vs Tie fighter The Academy, 45
- SW rebel assult 2, 45
- SW force commander, 45
- Evil island, wyd pl 65
- Beach life, wyd pl 120
- Star wars the phantom menace, wyd pl 75
- Ultiamte soccer, wyd pl 80
- Ufo/X com 1-3 z microprose, wyd pl 100
- Call of ctulhu prisoner of ice, wyd pl 160
- X com apocalypse, wyd pl 140
- Soultrap, wyd pl nowa 60
- Spellcross folia, wyd pl 110
- Clandestiny, wyd pl 90
- under a killing moon wyd uk 75
- operational art of war wyd pl 70
-endorufun folia wyd pl 90
- civ 2 evo folia 65
- chrome pl 75
-dominant species 55
-rally trophy 55
- beyond divinity 70
- colin 3 - 65
- planescape torment 140
- space quest 6 wyd pl 140
- crusaders m&m 75
- xcom apo uk 100
- heroes m&m 1 -220
Pudełka dvd i mini boxy
spellforce 2 nowa
titan quest nowa
- vampire bloodlines wyd pl 75
wnerwiony dzialkowicz folia 30
rise of legends nowa 15
dawn of war klasyka folia 15
heroes 4 zlota ed folia
worms forts klasyka folia
civilization 5 folia 40
stranger folia 20
paradise folia 40
endless legend 45
wiedzmin folia 110
c&c generals pl folia 85
c&c 3 klasyka folia 55
dawn of war folia 30
settlers 2 X lecie folia pl 40
- atlantis evolution folia pl 55
fable 1 folia 50
rise of nations folia pl 22
dawn of magic folia pl
bitwa o srodziemie 2 pl
red alert 3 uprising pl
soldier of fortune
- hand of god czarna edycja pl
amiga
- crystals of arborea 80
- blastar 70
- alien breed 3D 120
- dragons lair 65
- swiv 165
-bloodnet 130
- fields of glory 35
- beneath a steel sky - 55
update
Sprzedaję duża kolekcje boxów. Kontakt [email protected]
Tylko wysyłka. List big boxow
- gothic 3 kolekcjonerska komplet - 440
- another war limitowana - 80
- fable nowka kolekcjonerka - 140
- jade empire - 120 kolekcjonerka
- Agatha christie pl- 35
- warcraft 2 battlenet edi wyd pl- 75
- Neverwinter wszechczasów 180 komplet
- wing commander 2 - 70
- tachyon - 75
- Heroes M&M 4 +1i2 pl 65
- nascar racing wyd pl 80
-uefa wyd pl 80
- gunman 80
- beyond good evil pl 120
-flying corps - 45
- ultimate soccer manager folia wydanie polskie 80
- settlers 4 pl - 35
- monkey island 1&2 - uk - 100
- quake 3 -125
- Flying Saucer folia, wyd pl - 55
- The Settlers 2 nowe misje nowa, wyd pl 30 i 45
- Malkari folia, wyd pl 80
- Invictus folia,wyd pl 75
- T-Mek folia, wyd .pl 55
- Kirikou folia, wyd pl 65
- demise wyd pl 55
-dungeon master 2 -110
- Enemy nations folia, wyd pl 110
- Muppet Treasure Island, wyd pl 110
- Expendable, wyd pl 75
- Pizza conection 2, wyd pl 55
- Jekyll & Hyde, wyd pl folia 75
- Hugo w kosmosie, pl 35
- Odorek i boberek, wyd pl 35
- Gene wars, wyd pl 65
- Mafia,wyd pl 220
- Pompei wyd pl 35
- Empire Total war, wyd pl EK 65
- Orientalne noce, wyd pl folia 35
- Opowiesci z narnii, wyd pl 35
- Koszykowka manager 2001, wyd pl folia 30
- Lester Manley, 55
- spec ops 2, 40
- Wiki próba odwagi,wyd pl 30
- Heavy gear, wyd pl 35
- Heavy gear 2, wyd pl 60
- Katharsis, wyd pl 170
- Act of war, wyd pl 20
- Rainbow six 3 folia, pl 90
- Scarab nowa, wyd pl 75
, Iron assult, wyd pl 65
- Megarace 1, 3 folia,wyd pl 100
- S.t.o.r.m., 45
- Warcraft 3, wyd pl 65
- Imperium galactica, 60
- Tone rebellion, wyd pl 70
- Bratz, wyd pl 25
- Liath, wyd pl 110
- Galapagos,wyd pl 55
- Nuclear strike folia, wyd pl 90
- Earth 2160 folia, wyd pl 75
- Wages of war folia,wyd pl 65
- Lode runner 2 folia,wyd pl 105
- Railroad simulator,wyd pl 40
- Super stardust folia, wyd pl 75
- Pandemonium 2,wyd pl 40
- phobos 99, wyd pl 120
- Demise,wyd pl 110
- Wheel of time, wyd pl 45
- Nomad soul, wyd pl 55
- Front lines, wyd pl 75
- Lands of lore 2, wyd pl 65
- Gunship 2000, 55
- Actua ice hokey folia, wyd pl 45
- Streets of sim city folia, wyd pl 90
- Last dynasty, 20
- Star wars X wing collector series, 110
- mortal kombat 3 ang - 90
- diablo 1 - 280 plus cd hellfire
- baldurs gate 1pl
- Scorcher, wyd pl 45
- No respect, wyd pl 65
- Biosys, wyd pl 55
- Altantis 2, wyd pl 65
- Głupki z kosmosu, wyd pl 40
- Star wars battle for naboo, wyd pl 75
- SW X wing vs Tie fighter The Academy, 45
- SW rebel assult 2, 45
- SW force commander, 45
- Beach life, wyd pl 120
- Star wars the phantom menace, wyd pl 75
- Ultiamte soccer, wyd pl 80
- Call of ctulhu prisoner of ice, wyd pl 160
- Soultrap, wyd pl nowa 60
- Spellcross folia, wyd pl 110
- Clandestiny, wyd pl 90
- under a killing moon wyd uk 75
- operational art of war wyd pl 70
-endorufun folia wyd pl 90
- starcraft 1 wyd pl - 380
- sc broodwar 240
- gothic universe - 150
- the legacy wyd pl - 140
- lure of the temptress wyd pl - 120
- age of empires 3 z dodatkami - 150
- civ 2 evo folia 65
- chrome pl 75
-dominant species 55
-rally trophy 55
- colin 3 - 65
- planescape torment 140
- space quest 6 wyd pl 140
- crusaders m&m 75
- heroes m&m 1 -220
Pudełka dvd i mini boxy
spellforce 2 nowa
titan quest nowa
- vampire bloodlines wyd pl 75
wnerwiony dzialkowicz folia 30
rise of legends nowa 15
dawn of war klasyka folia 15
heroes 4 zlota ed folia
worms forts klasyka folia
civilization 5 folia 40
stranger folia 20
paradise folia 40
endless legend 45
wiedzmin folia 150
c&c generals pl folia 85
c&c 3 klasyka folia 55
dawn of war folia 30
settlers 2 X lecie folia pl 40
- atlantis evolution folia pl 55
fable 1 folia 50
rise of nations folia pl 22
dawn of magic folia pl
red alert 3 uprising pl
soldier of fortune
- hand of god czarna edycja pl
amiga
- blastar 70
- dragons lair 65
-bloodnet 130
- fields of glory 35
- flight of the amazon quuen folia 150
- castles -45 ang
- cytadela - 190
- kajko i kokosz - 190
- carnage 130
@Matysiak
zobacz po aktualizacji ile ubyło. Mnie się nie spieszy, do końca roku będzie nowa oferta
@Geeshu
Ze gier nie mozna instalować na windows 999999. Nic głupszego nie mogleś napisac. To są kolekcjonerskie przedmioty, do grania masz steam z łatkami i dodatkami często za 5zł. O czym informuję kupującego
Lubię opinie "fachofcuf" . Jesli twierdzisz , że mam za drogo. Pokaż mi ceny z wysylka zza granicy , badz u nas wtakim stanie lub lepszym
Pokaż mi ceny z wysylka zza granicy , badz u nas wtakim stanie lub lepszym
to znaczy w jakim stanie? bo nawet nie opisałeś stanu eksploatacji poszczególnych egzemplarzy
@Prototyp
idz po....dolic gdzie indziej, skoro nie masz pojęcia po ile chodzi
@Malaga
Po to jest kontakt. Kto chce kupic to pisze. Ktoś ma sensowny argument i kontroferte zawsze wysluchamI tak wiem, ze nikt sensownego nic tutaj nie napisze kto nie kupuje. Reszta zanudza i glupio komentuje, typowe dla buraczka-polaczka
@Wiedźmin_PL
Widziałem jakieś aukcje sprzed paru lat za 200-220zł, ale no nie ważne.
W sumie to nie takie głupie. Zamiast inwestować w jakieś waluty czy inne złoto, to można by by inwestować w kolekcjonerki (czy nawet w normalne edycje, ale to już niestety zwraca się z małym profitem, bo tylko kilkudziesięcio procentowym w tym przypadku). Mało kto sprzedaje EK, więc można narzucić swoją cenę z dupy.
@Prototyp
Ta kolekcjonerka pochodzi z mojej połki. Zakupiona w markecie. Ostatnie licytacje gothic 3 ek to 380 i 450. Zdajesz sobie z tego sprawe jak tego mało jest obecnie w komplecie i to na swiecie?
Zakupilem preorderowy pack w pudelku kartonowym z okladka i podkladka jeszcze za wieksza kwote. Więc obu nie potrzebuję. O ile pamietam to nigdy tanie nie było
Nie wiem. Z tego co widzę na internecie, to Gothic 3 EK kosztował 180zł w dniu premiery. Nie kłócę się, może ty kupiłeś masz jakąś 3x droższą, preorderową wersję :P.
Kupiłem ją teraz, a nie 10 lat temu prawie. W preorderze wysyłali księge w boxie kartonowym z okładka i podkładka.
Swoja kupilem w markecie. Niestety tego nei dostałem.
Wiesz co bylo 10 lat temu? Hellfire w boxie stał za 20, w licytacji za 15zł , a nie jak dzis za 300.
Sprawdź ile oferuje za poszczególne boxy co szukam po 400-300 to norma. I co? zero odzewu. Więc mi nie mów , że gry swojej ceny nie maja.
W sumie to nie takie głupie. Zamiast inwestować w jakieś waluty czy inne złoto, to można by by inwestować w kolekcjonerki (czy nawet w normalne edycje, ale to już niestety zwraca się z małym profitem, bo tylko kilkudziesięcio procentowym w tym przypadku). Mało kto sprzedaje EK, więc można narzucić swoją cenę z dupy.
Grasz w CSGO w którym stickery z 2014 roku kosztujące wtedy 4 euro schodzą dziś po 400$+ i nadal Cię to dziwi?
@up
Dzięki kolego. Myślę , że już nikt pytań miał nie będzie. Świetny przykład
Ile czasem lamentu i ścisku dupska się naczytam. Za klucze EK diablo 3 czy SC2 płacą po 200 euro i więcej, a prawie nic nie dają no i to tylko wirtualny stuff
W polsce nie ma za bardzo rynku na kolekcjonerow a jak sa to tez wola oryginalne (ENG) wersje, a ty duzo wydan masz PL.
Wydania angielskie to pewna inwestycja i praktycznie nieograniczony rynek do bogatych geekow z calego swiata na Ebayu. Namotiast z polskim wersjami pozostaje ci sie uzeranie z polska klientela na allegro i golu z pytaniami "Panie dam 3 dychy za wszystko".
Mimo wszystko zycze powodzenia i gratuluje kolekcji. Fortuny nie zarobisz ale na upgrade komputera moze bedzie.
@up
Na szczęscie nie jest jak myślisz. Jak mam dobry tytuł , ludzie wola wziąść droższe polskie wydanie niż tańsze angielskie. Czasem mam takie i takie. Jeśli masz jakieś zbędne boxy to chętnie odkupię wciąż szukam ok 100 tytułów do prywatnej kolekcji. Podawalem je w ogloszeniach niedawno :). Jak ktoś może wspomóc moją bibloteczkę gier to będę wdzieczny. Zamierzam to kiedys eksponować :)
Kompletnie nie ma znaczenia czy wydanie jest polskie czy angielskie. Po pierwsze dlatego że język angielski jest językiem uniwersalnym, światowym więc co za różnica (gry w latach 90-tych i tak w zasadzie nie były zbytnio polonizowane więc to czy pudełko i instrukcja są po polsku to jeden ch**)? Po drugie: część gier nigdy nie była w Polsce dystrybuowana, to co, nie zbierać ich? Po trzecie, część z gier polskie sklepy miały w wersji...angielskiej (tak, mówię o pudle, instrukcji nawet itp.). Rozumiałbym wersje chińskie, niemieckie itp. Jeśli ktoś woli płacić więcej za premierowego boxa polskiego więcej niż za takiego samego z angielskimi słówkami jest idiotą. Ale to nie mój problem.
Co do cen: to są NORMALNE ceny. Ba, niektóre są wręcz niskie. Są niższe niż faktycznie są warte, bo domyślam się że kolekcjonerów retro jest niewielu, gimby mają to w dupie a spora część tych co kolekcjonują zbiera tylko nowoczesny szmelc w tzw. edycjach kolekcjonerskich za 500 zł gier nowych (czytaj: które mają mniej niż 5 lat) i które i tak wymagają steama czy innego uplaya więc się może okazać że za jakiś czas ową kolekcjonerką np. Assasins Creed będzie se można tylko dupę podetrzeć bo gra się nie uruchomi bo serwer aktywizujący grę strzeli focha.
Wiadomo ze w Polsce ludzie beda chcieli wersje polska, bo innego jezyka nie znaja. Dlatego jestes zdany na polskich "kolekcjonerow" byznesmenow ktorzy beda ci mowic ze drogo i zebys wsadzil sobie w dupe te gry za taka cene, o czym sie juz przekonales w tym watku :)
Wiadomo tez ze amerykanin, anglik czy francuz ktorzy ma 10 razy wiecej kasy nie kupi wersji polskiej tylko poluje na angielska.
I gdybys mial takiego np: Fallouta po angielsku to nie sprzedal bys go za 200zl tylko 200$ na ebeyu.
W skrocie: Gdybys mial te wszystkie gry w amerykanskim premierowym wydaniu to bys zarobil 5-10 razy tyle handlujac na ebayu.
Iselor
chyba nie rozumiesz idei gier kolekcjonerskich - 90% ceny to jakieś gadżety, mapy, książki, płyty ze ścieżką dźwiękową czy figurki. Nikt nie kupuje gry w wydaniu kolekcjonerskim do grania, to jak autor wątku już wspominał wersje gier z lat 90-tych odpalić teraz na win 7/8/10 to droga przez mękę i lepiej zaopatrzyć się w wirtualny, spatchowany egzemplarz z gog/steama czy czegoś innego.
Reszta twojego posta jest bez sensu, bo zaczynasz od tego ze nie ma znaczenia czy gra jest PL czy EN a zaraz później wszystko to kontrargumentujesz.
Malaga---------> jakich przepraszam kolekcjonerskich? Zbieram gry z lat 90/wczesnych dwutysięcznych. Nie przypominam sobie by w boxach z lat 90-tych (z jakimiś mega wyjątkami) było coś więcej niż płyta, instrukcja i katalog firmowy. Nie interesują mnie obecne w sklepach edycje kolekcjonerskie, mam je w rzyci bo nie gram w nowe gry.
Jeżeli ktoś nie umie zrobić trybu zgodności ani odpalić gry przez Dosboxa/D-Fend Reloaded albo ściągnąć z sieci odpowiedniego patcha - to to też nie mój problem.
Piszę że dla mnie kompletnie nie ma znaczenia czy mam boxa polskiego czy angielskiego (płacenie za któregoś więcej to absurd). Więc nie za bardzo wiem gdzie sam sobie kontrargumentuje.
siara000 -----> jest mi wersja w zasadzie bez różnicy, bo zbieram je dla siebie, nie żeby to sprzedać. W niektóre faktycznie gram w wersji z neta, a oryginał stoi na półce (mam np oryginalne Indiana Jones and the Last Crusade, tyle że po niemiecku - jedyne w moim zbiorze - bo dostałem od kumpla w prezencie; gra ładnie stoi na półce a i tak jeśli zagram to se ściągnę z neta).
Iselor -> Ech faktycznie masz jakies problemy ze zrozumieniem.
Nikogo nie obchodzi co ty zbierasz i czy wolisz miec pudelko po angielsku czy polsku. Chodzi o to ze wydania angielskie sa duzo drozsze bo chetnych masz z calego swiata.
Big box Gothic chodzi za 30-40 zł a koleś chce za 120 zł sprzedać. Seems legit.
siara000-----> trudno powiedzieć czy nikogo nie obchodzi bo akurat moja kolekcja jest ludziom znana.
Dobrze wiem jak wyglądają ceny. Na ebayu wersja angielska jest droższa od polskiej, ale na allegro cena powinna być identyczna.
KoRReq----> Gothic II właśnie idzie w premierowej polskiej wersji za ponad dwie stówy (licytacja trwa). Za trzy dychy to kupisz reedycje z niebieskiej extraklasyki.
@KoRReq
Gothic 1 i 3 ek sprzedane dla Twej wiadomości. Zawsze laik wtraci swoje trzy grosze. Nasze edycje Gothic boxowe schodza za granice jak ciepłe bułeczki. Plecisz bzdury to tyle dla ścisłości.
@Iselor
Tak znana Twa kolekcja. Pełno w niej gazetówek, reedycji i cd action.
Nie gadaj głupstw , że jest Ci obojętne w jakim wydaniu masz gry. Sam bardziej cenisz edycje polskie (box , nie mowie nawet o jezyku w grze) Kolega proponował Ci słyszałem za Outlaws ips polskie wydanie nowa w folii premierówke uk + kilka boxow w premierach. Nie zgodziłeś sie. Ciekawe czemu.
@siara000
X com apocalypse uk wersja ideał cena 90zł zero chetnych, dokładnie to samo wydanie polskie ips gra angol, a gra schodzi po 140.
Tomb raider uk wydanie chodzi po 10 funtów. W Polsce sprzedaż go za 80 max. Miałem wystawione takie i takie. Wydanie nasze z Mirage ceny w jakich zeszły to 140 i 180. Ja znikneły , dopiero wtedy poszły angielskie. Przypominam język w grze tu i tu angielski.
Dodam jak już o tym mowa, Lands of lore 3 uk cena 30zł tyle na ebay chodzi. Dlatego , że ludzie kupowali te gry - nie piracili. Naszych wydan jak na lekarstwo obecnie.
Chętnie oddam wydania uk Homeworld i Cataclysm doplace do kazdego po 100zł , a dajcie mi polskie wydania do kolekcji.
Chcecie angielskich wydań? Piszcie do mnie na maila. Wymienię polskie na angielskie (zbieram nasze rodzime) Posiadam dużo dubli z racji kupowania pakietami gier. Planuję kiedyś to eksponować (może muzeum). Więc wymieniajcie swoje polskie na angielskie. Jak się da to i w folii skombinuję
Iselor jesteś chętny?? Zarobisz i bedziesz mial edycje UK
Ja mam gazetówki? Parę z Gamblera (sentyment) i trochę gierek z CDA, których i tak bym nie kupił nigdy normalnie. Reedycje? Ile? Fakt, około 60. Na 660 tytułów. Bez żartów. Inna sprawa że mam swoje powody dla których pewne gry mam w reedycjach.
Nie jestem chętny bo większość boxów mam polskich. Pozostałych nie wymienię bo po co? Traktuję je tak samo.
Ogladałem ta kolekcje na gram, przygodomanii. 660 gier chyba na szpulach gdzie wchodzi po 100 cdekow. Kilka boxow z polskiej dystrybucji, drugie tyle angielskich. Reszta to extra klasyki, tanie kioskowe reedycje i gazetowy szajs. Gdybyś wg tych fot miał faktycznie same big boxy. Gdyby mi mając taką kolekcję oferował ktoś tą sama gre w folii , więcej wartą bo wydanie angielskie i kilka boxów co szukam w premierze. Nawet bym się nie zastanawiał , bo nie ma nad czym. Tym bardziej , że nie kupiłeś tego na premierę , ale w jakimś sklepie na wyprzedaży - więc nie ma sentymentu z młodych lat do tego pudełka
"Kilka" czyli sto big boxów, z czego około 60 jest z polskiej dystrybucji. Gier z extra klasyki może 30. Jakie gazetowe wydania? Arcanum i Puzzle Quest w DVD Boxie? No ale ty wiesz lepiej co ja mam:) Podobnie jak Niedzielny Gracz masz jakiś ból dupy albo masz małego. No ale wg was ani ja, ani Intragen ani Luke nie mamy kolekcji tylko zagraniczny, nie polski, nie premierowy, szajs. Żałosne.
Nie Iselor kompletnie nie mam bólu dupy. Przeliczam wg fot na ktorych było wszystko 660 gier z czego ok 100 big boxow? To musiałeś ok 50 w ogole nie eksponować nigdzie. Skoro tylko 60 jest polskich to co tu w ogole mówic o zbieraniu polskich wydan boxowych?
Więc spytam jeszcze raz dlaczego ta wymiana jest dla Ciebie nie opłacalna skoro boxy pl i ang to masz poł na pół prawie? Dostajesz więcej i jesteś dużo do przodu.
Idąc sladem cytuję
"Kompletnie nie ma znaczenia czy wydanie jest polskie czy angielskie. Po pierwsze dlatego że język angielski jest językiem uniwersalnym, światowym więc co za różnica (gry w latach 90-tych i tak w zasadzie nie były zbytnio polonizowane więc to czy pudełko i instrukcja są po polsku to jeden ch**)? "
No się pytam ponownie czemu?skoro jeden ch... a mogłeś dostać pięć boxów za jeden w tym Outlaws folii uk , który jest rodzynem. Za wydanie polskie Outlaws (gra ang) Przeczysz sam sobie
Intragena w to nie mieszaj. On zbiera nasze wydania i nie jest to dla niego jeden ch...j. Natomiast dla Ciebie jest
Kolekcjonerów retro jest wbrew pozorom sporo
Dla czytajacych informacja allegro/gry pc/ to około 50 000 z czego około 300 to big boxy (połowa to moje). Czysta egzotyka i własnie tu nie rozumiem tych pieniaczy. Gdyby tego nie były śladowe ilości u nas to faktycznie można by ustawiać niskie ceny bo za chwilę ktoś kolejny coś wystawi, ale tak wcale nie jest.
Pół roku temu wystawiłem Gothic 2 premierówke. Kilku cebulaków miało z tym wielki problem cena 84,50 była za wysoka. Wrzucali mi linki z wersji biedronkowych tłumacząc że w folii chodzi po 80 , a ja chce za używana premierówke tyle samo, jak ta w stanie i komplecie na allegro
http://allegro.pl/gothic-2-big-box-premierowa-kolekcjonerska-idealna-i5584321660.html
Obecnie za 223zł
@KoRReq
Odkupie każdy big box gothic od Ciebie za 50zł, zarobisz 20 na każdym od ręki
mam swoje zasady i nie będę się wymieniać z pewnymi ludźmi, ot co.
Intragen ma też wydania zagraniczne (jak sam przyznał na [ link zabroniony przez regulamin forum ] ich jakość jest zdecydowanie lepsza od polskich, zwłaszcza Mirage czy IPS)
300 boxów w tym połowa twoich? Uważasz że tak mało się ich zachowało w Polsce?
Dobrze, ze ja swojego bix boxa gothoc 2 cały czas trzymam w szafie. Kiedyś zarobie na nim sporą sumkę :D
No chyba, że Wolfman_PL rzucisz teraz sensowną kwotą.
Po prostu ukrywaj posty pieniaczy. Do niektórych nie dociera co oznacza kolekcjonerstwo i nie zmienisz tego. A najlepiej nie wdawaj się z takimi w dyskusję, bo nie ma sensu. Powodzenia życzę w sprzedaży. Sam mam naprawdę dużo starych gier w dużych pudełkach, mają dla mnie wartość sentymentalną, której nawet nie próbowałbym wyceniać.
@Iselor
Wymieniał z pewnymi ludźmi? Jak to rozumieć? Jak zaproponuję Ci to wymianę ktoś inny to się wymienisz??
Sprawdz sobie allegro sam. Skąd mam wiedzieć ile co się zachowało. Piszę o tym jak jest mało wystawiane.
Skoro wystawiam to znaczy, że śledzę rynek. Czy muszę to tłumaczyć jak gimbusowi , który pisze mi o boxach gothic po 30zł?
@warass na gorze jest mój mail - [email protected]
Wyślij fotki to podyskutujemy na priv o cenie :)
@aope
Gimbaza nie zrozumie kolekcjonerstwa boxowego masz rację. Sam mam w kolekcji kilkaset pozycji. Z sentymentu właśnie szukam polskich wydań bo angielskie mógłbym kupic w folii :)
Na allegro gówno jest. Kiedyś było ale teraz...mam 95 boxów, 6 leci do mnie pocztą właśnie (polskie, polskie boxy xD). I wątpię bym wyszarpał więcej bo jest posucha a z ebaya mi się po prostu nie chce.
Swoją drogą już kilka osób truje mi dupę o to polskie Outlaws. Ostatni egzemplarz polski to jest do cholery czy jak? Tym bardziej się nie pozbędę bo coś czuję że jest wart z cztery stówy przynajmniej.
@Iselor jak powyzej. Mało jest wystawianych, bo w tych czasach mało schodziło. Nawet w sklepach komputerowych piracili i sprzedawali. Więc kto miał kupowac Outlaws z ips za 189 jak miał pirata za 40 zł?
Gry z Lucas były bardzo drogie na premierę i były wszystkie po angielsku.
Ile chciałbyś za swojego Outlaws?
Nie sprzedam. Nie sprzedam też tego Intragenowi (też pytał) ani nikomu, nawet najlepszemu przyjacielowi; znam wartość tej gry i jestem dumny że mam ją w zbiorze. To co mam w zbiorze nie jest na sprzedaż. Co miałem sprzedać, już sprzedałem. Ty masz kolekcję znacznie większą, daj mi się cieszyć tym co mam:)