Sprzedam Metal Gear Solid Legacy Collection z albumem [UNIKAT]
Witam, jak wyżej. Cały komplet w kartonowym etui, gry + świetny album z artworkami i concept-artami, czyli coś wprost dla prawdziwego fana serii. Jest to prawdziwy unikat, większość innych ofert to nabijanie w butelkę, jakaś bieda w postaci samego boxa z płytami. Zamierzam wystawić na allegro z licytacją i oczywiście zdjęciami. Standardowo GOLowiczów informuję w przeddzień aukcji, może ktoś akurat szuka.
Stan idealny, zarówno opakowania jak i płyt oraz albumu. Gier z tej kolekcji nie ogrywałem, kupiłem ją tylko w celach kolekcjonerskich, jednak płyty rzecz jasna, zostały sprawdzone. Zresztą wszystko będzie dokładnie widoczne na zdjęciach. Pozdrawiam gorąco :)
Takie gadanie, gier nie ogrywałeś a sprzedajesz jest bez sensu. Konsola płyt nie rysuje to nie widać prawda? Wyślij na [email protected] i podaj cene
Oczywiście, że długotrwałe użytkowanie płyt na konsoli powoduje ślady użytkowania, tudzież jakieś drobne rysy. Do tego dochodzi to jak kto się z takimi płytami obchodzi, a ja bardzo dbam o swoje gry i sprzęt. MGSa ograłem na PSX, MGS2 i 3 na PS2, PW na PSP i GotP na PS3 dawno temu. Chyba dość wyraźnie napisałem, że kolekcję kupiłem w celu kolekcjonerskim. Jestem fanem serii o czym choćby świadczy moja sygnaturka, niezmienna od czasów rejestracji. (pierwszy człon) Znajdę czas to wyślę, ale dopiero jutro gdy przygotuję się do aukcji, bo dziś już nie mam czasu.