Sprzedam świetnego laptopa ;)
Link do aukcji:
http://allegro.pl/acer-aspre-v3-771g-i5-3230m-gf-730m-16gb-ram-500gb-i4891593932.html
- Procesor i5-3230M 2,6GHz z TurboBoost do 3,2GHz
- Bardzo wydajna karta graficzna Nvidia GeForce 730M z pamięcią 2GB
- druga karta graficzna Intel HD Graphics 4000
- 16GB pamięci RAM !!
- dysk twardy 500GB
- matryca 17,3" HD+ LED LCD
- GWARANCJA
Laptop został kupiony we wrześniu tamtego roku w sklepie X-KOM. Jest jeszcze na gwarancji. Nigdy nie był oddawany do naprawy. Jestem jego pierwszym właścicielem.
Początkowo miał tylko 4GB RAM lecz wymieniłem je na aż 16GB!!
Laptop jest w stanie idealnym, brak rys czy jakichkolwiek zadrapań czy uszkodzeń, gdyż o niego dbałem. Jest bardzo elegancki i świetnie się prezentuje.
Nic się nie grzeje, jest przeczyszczony z kurzu, wszystko działa tak jak od nowości, czyli tak jak powinno ;)
Mam do niego oryginalne pudełko, instrukcje, płytkę ze sterownikami i oczywiście zasilacz.
Laptop jest idealny do prac biurowych- wydajny procesor oraz duża pamięć RAM pozwala na komfortową pracę bez jakichkolwiek zawieszeń systemu.
Nadaje się także bardzo dobrze do rozrywki- dzięki najwydajniejszej karcie graficznej w tym modelu, można na nim bez problemu uruchomić najnowsze gry.
Dobrze się ogląda na nim filmy oraz słucha muzyki.
Matryca wyświetla na prawdę ładny obraz, a głośniki wraz z systemem Dolby Home Theater dają bardzo przyjemny dźwięk.
up^