Jako że premiera drugiej części tego zacnego MMO-erpega zbliża się wielkimi krokami, zdecydowałem się na sprzedaż jednego z moich kont w grze Guild Wars.
Na koncie zakupione są wszystkie kampanię Guild Wars, a zatem Prophecies, Factions, Nightfall oraz Eye of the North. Oprócz tego na koncie znajdziecie 3 postaci, z czego tak naprawdę tylko jedna jest świetnie dopakowana. Ma ona 18 wymaksowanych tytułów i jest Mesmerem. Idealnie nadaje się do robienia misji takich jak chociażby DoA. Oprócz niej jest także Zabójca na maksymalnym 20 poziomie (ale nie jest to zbyt wybitna postać) oraz Derwisz na 7-mym, z którym tak naprawdę prawie nic nie robiłem.
Dodatkowo na koncie znajdują się miniaturki: kościanego smoka, Gwen, Szalonego Króla Thorna oraz Czarnego Moa (wszystkie przypisane do Komnaty Chwały). Poza nimi nie ma na koncie nic wartościowego (chyba że za takie przedmioty uznać zbroję postaci).
I to w sumie wszystko. Cena jest do uzgodnienia, ale myślę, że 60 zł nie jest złym rozwiązaniem. Ewentualnie możliwość negocjacji. Płatność via PayPal.
Na przyszłość. Kategoria --> ogłoszenia i ankiety.