Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Sprzedam komputer klasy PC

27.08.2013 19:50
1
zanonimizowany380842
107
Legend

Sprzedam komputer klasy PC

Sprzedam komputer stacjonarny klasy PC. Komputer jest zadbany, a niektóre komponenty są nowe i mają nawet gwarancję. Komputer mimo, że to procesor Phenom to jest bardzo wydajny.. Niemal wszystkie gry działają na maksymalnych ustawieniach. Z komputerem nie mam żadnych problemów. Sprzedaję ponieważ będę dużo podróżował i będę musiał zakupić laptopa.

W skład komputera wchodzą następujące komponenty:
Płyta główna - ASUS M4A77T
Procesor - AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Pamięć RAM: 8GB (4 kości Kingston GOODRAM 2GB PC1333 CL9) (z gwarancją na 2 kości pamięci, które w tym roku dokupiłem)
Karta graficzna - Gigabyte Geforce GTX 660 OC 2GB DDR 5 (36 miesięczna gwarancja, zakup 6.05.13 w firmie Agito)
Zasilacz - Chieftec 650W (model 650-14CS) + dodatkowe okablowanie do różnych złączy
Dysk twardy - WD 1TB WDC WD7500AADS
Obudowa: Tracer z miejscem na 2 wiatraki (2 wiatraki już wbudowane i są już lekko zużyte.. Jeśli ktoś będzie korzystał z komputera podczas spania to lepiej wymienić wiatraki na lepsze modele i nowsze.. Mimo to idealnie nadal działają i prawidłowo chłodzi komputer),
Chłodzenie na procesor to Cooler Master Hyper TX-3 (dołączam też oryginalny od procesora który jest nowy i nie używany).

Oczywiście wraz z komputerem dołączam kable, które są niezbędne do działania czyli zasilanie, kable dla dysków SATA itp. Oprócz tego instrukcje i płyty ze sterownikami do płyty głównej i karty graficznej. Ogólnie komputer nie ma zbyt dużych temperatury podczas pracy. CPU w IDLE ma 31-35 a w stresie 59. Natomiast GPU maksymalnie bodajże 62 ( przy wielkich upałach). Przeważnie wszystkie czujniki pokazują bardzo niskie temperatury.

Zainteresowanych zapraszam do mojej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=3505660772

Istnieje też możliwość sprzedaży komputera na terenie Szczecina.

Forum: Sprzedam komputer klasy PC