Sprzedam kolekcję Battlefield (BF3+BC2+BF2142+BF2+MOH)
Witam wszystkich! Mam nie lada gratkę dla wszystkich fanów serii Battlefield oraz miłośników strzelanek.
Do sprzedania mam własne konto EA / Origin na którym są zarejestrowane gry:
- Battlefield 3 - Edycja Limitowana (zawiera dodatek Back to Karkand - Powrót do Karkandu)
- Battlefield: Bad Company 2
- Battlefield 2 - Complete Collection (zawiera dodatek Special Forces - Jednostki Specjalne)
- Medal of Honor - Tier 1 Edition
Wszystkie gry są w polskiej wersji językowej i mają przypisane oryginalne klucze, które umożliwiają grę w sieci.
Battlefield 2142 oraz dodatek Nortern Strike nie jest przypisany bezpośrednio do konta.
Licytujecie również pudełka (które zawierają instrukcje oraz płyty) do: Battlefield 3, Battlefield 2, Battlefield 2142, Battlefield 2142: Northern Strike oraz Medal of Honor.
Jeśli chodzi o konta do gier:
- W Battlefield 3 nie ma możliwości stworzenia nowego żołnierza (obecny jest na 48 randze, ~ 6 000 zabić, ~ K/D: 3.
Odblokowane wszystkie bronie oraz kamuflaże (oprócz tych, które można zdobyć grając w kooperacji).
Klasy Assault oraz Engineer są odblokowane w całości.
Jeśli chodzi o pojazdy to odblokowane są wszystkie dodatki do helikopterów szturmowych, myśliwców, czołgów oraz pojazdów przeciwlotniczych.
- W Battlefield: Bad Company 2 można usuwać / tworzyć nowych żołnierzy.
Obecny ma odblokowane wszystkie specjalizacje.
- W Battlefield 2142 również można usuwać / tworzyć nowych żołnierzy.
I w tym przypadku nasz żołnierz ma odblokowany każdy element.
- W Medal of Honor również można usuwać / tworzyć nowych żołnierzy. W tą grę praktycznie nie grałem.
- Battlefield 2 nie posiada ograniczeń jeśli chodzi o ilość tworzonych żołnierzy.
Aukcję zaczynamy od 100 zł, wszelkie pytania oraz propozycję proszę składać poprzez Allegro.
Nie sprzedaję gier osobno, licytujecie całą zawartość konta EA oraz wyżej wymienione pudełka.
Wysyłka za darmo, priorytetem!
http://allegro.pl/battlefield-3-bad-company-2-bf2-bf2142-moh-i2000593346.html