Mam do sprzedania 3 gry znajdujące się na jednym koncie steam są to FEAR 3, Homefront i Duke Nukem Forever. Sprzedaję konto wraz z pudełkami, wszystkie gry są w edycjach premierowych
Cena jaka mnie interesuje to 85 zł
Ponadto na sprzedaż mam gry takie jak:
Mass Effect Edycja Rozszerzona Platynowa Kolekcja
Mass Effect 2 (premierowa)
Sims Średniowiecze Piraci i Bogaci (dodatek do gry)
Fottbal Manager 2008 (premierowa)
Fifa Manager 2009 (premierowa)
Warhammer Mark of Chaos Złota Edycja
Warhammer Winter Assault (premierowa)
Warhammer Dark Crusade (premierowa)
Warhammer Soulstorm (premierowa)
Dragon Age Początek (premierowa)
Twierdza Antologia Plus Kolekcja Klasyki
Street Fighter 4 Pomarańczowa Kolekcja Klasyki
Age Of Empires 3 (premierowa)
25 zł
proszę też dawać swoje propozycję, zarówno za gry z 2 jak i 1 posta
w Krakowie i okolicach (Niepołomice) możliwy odbiór osobisty, mogę też gry wystawić na allegro
[5] w gramie trzeba jescze zapłacic chyba 3,99 nawet jak sie odbiera osobiście:) cazyli 34 zł wychodzi i jest to ea classic, no ale z tego co zauwazyłem w Saturnie też jest ta promocja za 29 zł za ea classic
a i zapomniałem dodać że gry z 1 posta mam od ręki, a z 2 będe miał za jakiś tydzien, bo mam w mieszkaniu rodziców
marcus-w gramie teraz jest przecena i masz nówke mass effect 2 na pc za 29zł ,tyle że EA Classic.
Wysłąłem ci wiadomość na GG, jestem zainteresowany Age of Empires 3
Hmm, w sumie, to trochę drogo - w takim sensie, że dla mnie nie ma większej różnicy, czy wydanie to premierówka, czy reedycja. :) Jutro przejdę się jeszcze do Tesco, tam ostatnio widziałem EA Classic, Quake wars - dzięki za info. ;p
Age of Empieres 3 sprzedane
Mass Effect 2 może być za 20 zł, no ale jak nie zalezy Ci na premierówce to sam też wziałbym nową za 29 zł;)
mały up
ceny do negocjacji
dodatkowo na sprzedaż
Fifa Manager 2010
Football Manager 2012
Ile za Age of Empires Tylko to mnie interesuje ?
Ja napisałem już wyżej AoE3 jest już niestety sprzedane, tzn zarezerwowane
za niedługo zamieszcze zdjęcia wszystkich gier i dokładny opis,
ok, tylko tak jak pisałem wyżej nie mam jeszcze tych gier po ręką, ale myślę, że we wtorek środe będe miał, wtedy umieszcze zdjęcia wszystkich gier
na zdjęciu gry które obecnie mam na sprzedaż, z tym że AoE3 jest niekompletne są tylko płytki z grą i opakowanie boxowe, więc za jakieś grosze mogę oddać
link http://imageshack.us/photo/my-images/692/89581353.png/
dokładam Warhammer Mark of Chaos z SuperSeller lub ewentualnie z Premium Games, bo mam dwa
no bardzo chętnie, ale napisałem że jest niekompletny są tylko płytki z grą i opakowanie jak na zdjeciach, nie ma ksiazeczki płyty z muzyką, więc chyba nie doczytałeś [17], mam też kompletny egzemplarz ale nie jest na sprzedaż;)