Witam,
Posiadam u siebie kod wygrany przez mojego znajomego w konkursie. Po wpisaniu go w PS Store upoważnia on do darmowego aktywowania u siebie na koncie oraz pobrania gry Gravity Rush. Kod sprzedaję, gdyż grę zarówno ja, jak i kolega posiadamy już w pudełkach. Cena, jaka mnie interesuje to 90 złotych (no... 89.99 ^^).
Płatność poprzez PayPal (przelew od biedy także może być, chociaż zdecydowanie wolałbym PP - i takie propozycje mają pierwszeństwo). Całość możemy sfinalizować poprzez Gametrade.
Kontakt GG: 1042574.
Pozdrawiam!
O kurwa przeczytałem - zmarł Geoffrey Rush...
To przez monterę i jego nekrologi :/
O kurdebalans! Chcesz 89.99zl za cos, co zdobyto za darmo. Zaraz zleca sie obroncy moralnosci i zostaniesz ukrzyzowany. Ja natomiast zycze powodzenia w szukaniu zainteresowanych :)
Ojoj, nie za darmo, bo trzeba było wypełnić zadanie konkursowe, czyż nie? Bajdełej i tak szukam dalej ;p
Ale obroncy moralnosci maja to gdzies. Jesli sam nie wydales na cos grosza, a chcesz sprzedac, to jestes bee i fuj. Dziwie sie, ze jeszcze zaden z ŁO nie wcisnal tu swojego zakichanego nosa. A w sumie to i oczywiste, bo tylko mnie sie za takie praktyki obrywa.
Powodzenia.