Sprzedam Fiata Bravę z oryginalnym przebiegiem

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
18.11.2013 18:45
raziel88ck
😊
1
odpowiedz
raziel88ck
219
Reaver is the Key!
Image

Sprzedam Fiata Bravę z oryginalnym przebiegiem

Witam. Jest ktoś z was golowiczów zainteresowany tym autkiem?

http://tablica.pl/oferta/sprzedam-fiata-brave-z-oryginalnym-przebiegiem-CID5-ID4cXmW.html

Edit. Tylko bez zabaw.

18.11.2013 19:02
Sizalus
👍
2
odpowiedz
Sizalus
207
Legend

Jeżeli opis zgadza się z rzeczywistością to myślę, że jest to dobra opcja dla osoby poszukującej taniego auta. Model ten był stosunkowo udany i co ważne, egzemplarz ten nie jest wyposażony w silnik 1.4, który miał wadę techniczną.

18.11.2013 19:15
raziel88ck
😜
3
odpowiedz
raziel88ck
219
Reaver is the Key!
Image

Przebieg ma oryginalny, bo pierwszy wujek kupił Bravę w salonie i jeździł nią od 1999 do 2003 roku (kupił wówczas nowe Renault Laguna II) i sprzedał Bravę drugiemu wujkowi.

W sumie, mimo iż nie lubię Fiatów, to sam bym ją odkupił, gdyby nie to, że miałem lepsze auto do wyboru - Opla Vectrę B od taty.

Edit. Jakiś żartowniś dzieciak się dobija. Ehh, dzieci, faktycznie macie ubaw po pachy. Ja i tak mam telefon wyciszony o tych porach.

18.11.2013 19:21
adam11$13
😜
4
odpowiedz
adam11$13
139
EDGElord

Offtopując

raziel88ck - Mam czysto samochodowe pytanie. Czy uważasz ,że Honda Civic 6 generacji to dobry wybór na początek?

Pytam się ,po do prawka jeszcze pół roku i już tak sobie myślałem.

18.11.2013 19:24
raziel88ck
5
odpowiedz
raziel88ck
219
Reaver is the Key!

Jeśli jest w dobrym stanie, to jak najbardziej. Jednak ciężko jest w tych rocznikach trafić na auto godne uwagi. No i trzeba lubić wysokoobrotową i twardą charakterystykę tego auta. I przede wszystkim unikać skatowanych przez młodzików egzemplarzy.

18.11.2013 20:02
Bac02
6
odpowiedz
Bac02
75
StreetRider

adam11$13 - wszystkie hondy z lat 90 do 2002 są strasznie podatne na korozje i ciężko znaleźć coś w dobrym stanie. Też mam zamiar kupić honde tyle że prelude ostatnią wersje. No i do tego tak jak raziel wspomniał sporo małolatów kupuje na początek hondy i golfy, są to często zakatowane samochody a CRX i civic 5 w dobrym stanie trafić to jest wyzwanie...

[8] Corse w dobrym stanie bedzie łatwiej trafić i tańsza w utrzymaniu, tyle że cenowo droższa. Ogólnie do takich tematów jest oddzielny wątek motoryzacyjny ;)

18.11.2013 20:12
adam11$13
😊
7
odpowiedz
adam11$13
139
EDGElord

Myślałem jeszcze o Oplu Corsie C ze względu na ogólną dostępność tanich części. Po za tym wydaje się po prostu przyjemnym ,małym autkiem do miasta.

Sorry raziel ,że ci tak ogłoszenie zaśmiecam :P

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl