Sprawdzenie ilości pieniędzy na koncie w PKO

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
18.11.2013 23:34
dexapini9
1
odpowiedz
dexapini9
116
veritas odium parit

Sprawdzenie ilości pieniędzy na koncie w PKO

Mam pytanko: Czy sprawdzić ile mam $ na koncie może wyłącznie osoba, które jest właścicielem owego konta, czy może to sprawdzić również osoba, która legitymuje się dowodem osobistym należącym do właściciela konta?

18.11.2013 23:35
Nazgrel
2
odpowiedz
Nazgrel
201
tgn

Jak można się legitymować czyimś dowodem osobistym?

18.11.2013 23:39
dexapini9
3
odpowiedz
dexapini9
116
veritas odium parit

kurcze, chodzi mi o okazanie ;)

18.11.2013 23:41
wysiak
4
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

czy może to sprawdzić również osoba, która legitymuje się dowodem osobistym należącym do właściciela konta?
Oczywiscie, musi tylko jeszcze potrafic przy swiadkach wiarygodnie podrobic podpis wlasciciela konta, oraz umiec mowic z francuskim akcentem jak Inspector Clouseau.

A jezeli chodzi o sprawdzenie w internecie lub w bankomacie, to nie musi sie niczym legitymac, wystarczy, ze posiada wystarczajace informacje do dokonania takiego sprawdzenia.

18.11.2013 23:41
Sizalus
😊
5
odpowiedz
Sizalus
206
Legend

Jeżeli na zdjęciu wygląda podobnie, to zapewne przejdzie. Nie możesz sprawdzić w necie?

18.11.2013 23:49
dexapini9
6
odpowiedz
dexapini9
116
veritas odium parit

@Sizalus Chodzi tutaj o konto walutowe (nie wiem czy to poprawna nazwa). Czekam na realizację czeku już ponad 2 miesiące. Nie mieszkam w mieście, więc muszę specjalnie dojeżdżać do najbliższego oddziału (ponad 10 km) by sprawdzić stan konta. Myślałem, że osoba, która jest w pobliżu oddziału, może sprawdzić, czy czek już został zrealizowany. Niestety, Panie z oddziału nie są w stanie powiedzieć za ile ten czek zostanie zrealizowany. Przez internet się nie da chyba tego sprawdzić.

19.11.2013 00:16
Stra Moldas
7
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

A może coś wiedzą na infolinii? Jak się uwierzytelnisz, to przejdzie.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl