Nie ma nikogo na forum prawie. Rozumiem, że jest niedziela i się śpi teoretycznie, ale jakoś tak "masowo" wszyscy gdzieś zniknęli... Dziwne.
Ja nie śpię, ja patrzę na powieki. xP
Nowi na GRY-OnLine: KarolSW, premium927699, T1k3r, premium003152, premium239528, cris1989, premium556867, premium695671, ganek96, komil, cypek24, orange18, Wiktor193, messi1019, osmegamenhh55, premium440901, madmike18, woju29, komputronik, TNTCamp, kebabkila, Mucha3241, Mucha241, kosa36, shengi, ...
Ostatnio zalogowani: Patras14, PR0blemmo, Misters, Joshi aka Endeavour, Adi0, Velk, katchmarek, Mathmi Thenthur, sebu9, Weakando, Child of Pain, TOM3K556, <PrzemO>, JoeBlack, Kuba_362, żbike, Sizalus, -Sk8ter-, Wiewiórk, ŁuQciu5253, manyjojo, xavy,
Teraz już jakoś więcej osób jest, ale był taki moment, że forum "zastygło".
Dobra, nieważne.
wakacje ...
e tam wakacje. :) W dni powszednie co minutę jest nowy post. :P
Na dworze 29 stopni w cieniu a ja nie mam klimatyzacji w domu, nie będę się ksisić w pokoju...Chociaż teraz troszku posiedze bo nie mam co robić...
Nowi na GRY-OnLine: dawcio28, angela19, wedman97, paco44, melonnyk, tomas200Nowi
no kurde ja już dawno powinienem iść do domu ale siedzę w biurze bo mam klimę, w pokoju mam 19 stopni a za oknem 30 w cieniu i z 35 w słońcu ... aż się nie chce wychodzic.
mik18 ---> ale to są ludzie logujacy się na wszystkich serwisach GOLa, nie an forum, może nawet nie wiedzą że forum jest :)
Ja mam klimatyzator w części domu i gdy ustawić temperaturę poniżej 23 stopni to robi się lodówka, a co dopiero 19 srtopni.
Wczoraj wróciłem z Chorwacji.
Tam było gdzieś 37-40 stopni, tylko 2 dni (na 7) były w klimatyzowanym pomieszczeniu.
Dodam jeszcze, że wracałem autokarem z kiepską (ale zawsze lepszą niż nic) klimą.
Nie wiem czy temperatura w te wakacje mnie zaskoczy :P.
Wychodzę na dwór, to niby gorąco, ale nie taka masakra jak tam była. Tu spokojnie mogę chodzić w słońcu, a tam można było się zabić. :P
Nie narzekajcie.
Aha, i temperatura u mnie w pokoju wynosi teraz 29 stopni. Jak wychodziłem z psem to myślałem, że na zewnątrz jest niska temperatura i będę musiał założyć bluzę, heh.
[13]
Dzięki ;).
spoiler start
To ukłon w stronę Włodzixa.
spoiler stop
Ustawiłem go na chwilę, ale nie mogę znaleźć alternatywy - starszy mi się znudził.
Edit:
A zresztą, póki nie znajdę nowego zostanę przy starszym ;).
Wszyscy się obudzą jak Brother85, ogłosi konkurs na kody do Dirt3, ew. porozdaje za darmo z innych gier... Tak jak to było z AC:B - nadal mam straszny niedosyt ;)
Coś stanęło forum. Ni żywej duszy...
co wy ludzie, jak upał jest to idziecie na dwór? :D ja cały dzień siedzę na kompie (wentylacja albo okna zamknięte przez dzień a otwarte przez noc) a na dwór wychodzę po 20-ej kiedy chłodno się robi :P
Są wakacje. Zrególy jest mniej użytkowników w Niedziele.
Heh, wstyd to mówić ale potrzebowałem 3 lata by odkryć istnienie zakładki forum, stąd tak mało moich postów.
[18]DB Mafia>
dzisiaj jest wtorek.
PS. 'z reguły' a nie Zrególy.
NO dziś już środa. Pisać bo nie ma co się samemu nudzić
A ja wrocilem z roboty, ide sie wykapac ogarnac chate i pograc w CoD BO. Dobranoc
[20] coś się mnie tak uczepił rany popełniłem błąd tobie się to nigdy nie zdarza.
Po pierwsze. napisałem, że są wakacje co wzkazuje na mniejszą ilość użytkowników.
Po drugie miałem na myśli, że w nidziele ogólnie jest mniej uzytkowników.
[20] I jeszcze jedno. Data wątku: 17.07.2011 i to była niedziela