Ja nie spie,bo mam urlop i jestem nocnym Markiem.Tys co za jeden?Swoj?;)
Cwiczonka czwiczonka przy moich wakacjach https://www.youtube.com/watch?v=1haZwoAzxZM&list=RD1haZwoAzxZM&t=1009
Ja nie śpię. Wypiłem 2 tabletki nrgetyzujace z Biedronki. Stałem boso na balkonie i patrzyłem na świat. Przed temu piłem wódkę. Ale generalnie cały
czas mysl e nad moim życiem. Teraz siedzę po turecku.
Stajesz sie jednoscia ze swiatem, tancz boso, spiewaj i chlon wspolna swiadomosc.
Czekam na nocny transfer (o pierwszej w nocy) odpalam ściąganie tego czy tamtego w Steamie i jak się uzbiera to idę spać.
Póki co przeglądam listę Do Obejrzenia na YT i... trochę się tego nazbierało.
Siemka nocne marki
Tylko i wylacznie :D
Mysle ze okaze sie niebawem... gdyby nie wykasowali to bym ci cycki zalatwil ( i to tez podczas cwiczen )
Jak w nocy nie śpię ,to przeważnie ciężko pracuję lub gram w "Wiedźmina 3". Czasami warto.
Jedrzejczyk 2x z rzedu przegrala z Namajunas. Slaba walka. Kowalkiewicz za to wygrala.
No i dobrze. Jakos średnio mi się podoba Jędrzejczyk. Kiedyś byłem za nia ale widziałem ją kilka razy gdzie pokazała swoją twarz. Zwykły burak margines społeczeństwa
Może Karolinka znów dostanie szansę walki o pas. Już raz z Rose wygrała a prywatnie obie panie sympatyzują ze sobą.
JJ i tak wiele osiągnęła i zapisała się w historii UFC ale każdy ma swojego pogromcę.
Btw ja zawsze nie śpię w nocy a sypiam w dzień, lubię tą ciszę gdy wszyscy śpią a ja ciupię online do 3-4 a póżniej jakiś film, serial lub yt.