Spellforce 2 - pomocy!

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
25.06.2011 13:39
😒
1
odpowiedz
zanonimizowany472379
49
Senator

Spellforce 2 - pomocy!

Zainstalowałem sobie Spellforce 2 Czas Mrocznych Wojen z CD-Action. Wszystko dobrze, fajnie, obejrzałem intro, kampania się ładuje, aż tu nagle błąd "Acces violation and program must quit" czy jakoś tak. No nic. Google, szukam. Trzeba aktualizować sterowniki karty graf. Tyle, że do mojego Radeon 3470 nie ma sterowników. Trudno. Znalazłem jakiś poradnik:
http://www.gram.pl/pomoc_poradnik.asp?p=3059&t=s (link skopiować ze względu na cenzurę)
... i stery teoretycznie nowe. Nie wiem jak to w praktyce wygląda, ale zrobiłem wszystko dobrze. Błąd dalej ten sam. Co ciekawe na starym kompia z kartą Radeon 9550 po aktualizacji gra śmigała. Tyle, że na minimalnych. Komp z komunii. Żadna przyjemność z takiej gry.
Wie ktoś jak zaradzić temu błędowi? Gdy próbowałem instalować patche, występował błąd, że nie można znaleźć gry... prosze o pomoc.

25.06.2011 13:46
2
odpowiedz
torphidan
30
makczuPikczu

Jeśli masz Viste lub W7, próbowałeś odpalić grę jako administrator?

25.06.2011 13:48
3
odpowiedz
zanonimizowany472379
49
Senator

Mam XP i jestem administratorem.
Gdy uruchamiam dowolną mapę to misja działa. Natomiast kampania i misje z potyczki już nie. Próbowałem uruchamiać w zgodności z win 98. Nic to nie dało.

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl