Pad SpeedLink Strike Gamepad nie działa mi poprawnie :( Mianowicie w każdej grze przy wł i wył analogach pad działa jakby tak samo, chodzi mi tutaj o to iż tak jakby ciągle był wciskany analog w górę czyli przykładowo gra Euro Truck Simulator 2, Mimo iż nic nie naciskam Ciężarówka cały czas jedzie do przodu natomiast kiedy przesunę lewy analog w dół pojazd zatrzymuje się jak gdyby nigdy nic, tak samo w Farming Simulator 2015 farmer jak i który kolwiek pojazd bez żadnego dotykania pada idą do przodu lub jadą :/ . Przy kalibracji natomiast wygląda to tak że analog X=127 ( bez żadnego dotykania pada) natomiast analog Y=0 , dopiero gdy przesunę ana. lewy w dół dopiero wtedy X=0 Nie wiem co się dzieje. Pomocy :(
Przy kalibracji natomiast wygląda to tak że analog X=127 ( bez żadnego dotykania pada) natomiast analog Y=0 , dopiero gdy przesunę ana. lewy w dół dopiero wtedy X=0
Wgraj sterowniki.
Niestety to nic nie dało sciągnąłem sterowniki zainstalowałem i nic nie dało :( A mógłbyś podać mi stronę na której się znajdują ? bo może jakieś stare zainstalowałem :)