Sniper Ghost Warrior 2 - multiplayer opinie

Forum Inne Gry
Odpowiedz
14.04.2013 12:26
😃
1
odpowiedz
Natha'eg_NPC
8
Chorąży

Sniper Ghost Warrior 2 - multiplayer opinie

Chciałbym się do dowiedzieć co myślicie o trybie multiplayer w SGW 2.

14.04.2013 12:29
eJay
2
odpowiedz
eJay
263
Quaritch

Nie istnieje.

14.04.2013 12:33
3
odpowiedz
Natha'eg_NPC
8
Chorąży

Raczej istnienie jest on w głównym menu.

14.04.2013 12:36
eJay
4
odpowiedz
eJay
263
Quaritch

2 mapy w jednym trybie to jeszcze nie multiplayer

14.04.2013 12:39
5
odpowiedz
ELpolakoss
27
Pretorianin

Gra na multiku jest bardzo innowacyjna mimo że to jest niby shooter A jednak dużo się kampi choć nie na każdej planszy, mało map ale gra jest przednia bo ciężko czasami kogoś znaleźć jak nie zobaczysz że błysku z lunetki to jest naprawdę nie lada wyzwania by kogoś znaleźć. Z tego co słyszałem to mapki mają dojść osobiście lubię wieże ciekawe rozwiązanie

17.04.2013 22:22
6
odpowiedz
Natha'eg_NPC
8
Chorąży

4 mapy w 2 trybach kolega już chyba troszkę nie grał w tą grę i nie słyszał o dodatku multiplayer

17.04.2013 22:33
.:Jj:.
😜
7
odpowiedz
.:Jj:.
147
    ENNIO MORRICONE    

eJay=> grasz pół roku, pewnie dwa razy przeszedłeś kampaniew MW2 i już się mądrzysz!

Swoją drogą dla mnie większym wyznacznikiem jest nie to co w menu czy ilośc map a ilość serwerów czy graczy. Jach ani jednego ani drugiego nie ma to multi nie ma, nie żyje.

22.04.2013 22:15
8
odpowiedz
Natha'eg_NPC
8
Chorąży

Pragnę zauważyć że ludzie grają na multi w tą grę i są serwery a do tego jak dla mnie grywalność jest na przyzwoitym poziomie trochę inny tryb niż BF ale także polecam

29.04.2013 00:53
9
odpowiedz
ELpolakoss
27
Pretorianin

Tak ludzie grają i nie narzekają ciekawy jest ten tryb. Fajne mapki fajne bronie ale jak już pisałem jest mało ich no i przydały by się większe odległości oczywiście dla tych którzy nie wiedzą można pobrać darmowy dodatek do multika z mapkami i skórkami do broni a no i ubrania także są więc coś się dzieje. Najczęściej serwery są wieczorem pootwierane więc polecam i gorąco zapraszam do zabawy

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl