Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Śmierdzące buty na klatce

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
20.08.2026 21:58
dafton.
1
odpowiedz
dafton.
36
Konsul

Śmierdzące buty na klatce

Odkąd pamiętam (czyli niedługo, bo mieszkam dopiero tu parę lat), sąsiad z klatki zostawia buty przed drzwiami. Część rodziny zostawia buty sporadycznie, natomiast ich syn zostawia codziennie na wycieraczce skórzane air force'y. Jak się możecie domyśleć, w ostatnie upały te buty tak pie**oliły, że czasem ich zapach dochodził nawet na piętra wyżej (2 mieszkania per piętro, więc za wiele miejsca do ucieczki zapach nie ma). Pomyślałem, że im powiem po prostu, ale z drugiej strony nie chcę robić sobie kosy z sąsiadami, bo różnie w życiu bywa. Jeszcze się skończy, że będą robić na złość, bo to dziwny typ osobników. Już abstrahując, że całe piętro przy ich drzwiach zawalone, jakby to było przedłużenie przedpokoju. Czasem nawet śmieci zostawiają śmierdzące na całą noc i zdarza się ze po południu dalej leżą.

No ale, ja nie o tym. Chciałbym wykorzystać te buty do przekazania informacji, bądź do sabotażu. Nie chcę robić nic, co spowodowałoby zniszczenie ich. Nie wiem, jakieś diabełki wetknięte w podeszwę - coś aby zaczęli te buty chować do domu. Coś również na tyle "powszechnego", żeby nie powiązać zbrodni z ludźmi przed 30. Mieszkam parę pięter wyżej, jednak cała reszta ludzi jest znacznie starsza. Macie pomysł, co można tym oblechom zrobić?

20.08.2026 22:32
tomazzi
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
tomazzi
40
Generał

Włóż do buta samochodowy zapach, taką zawieszkę co sie wiesz na lusterku

20.08.2026 22:42
Megera_
2.1
odpowiedz
Megera_
174
Furia

tomazzi O toto! Choinki Wunderbaum. A między buty włożyłabym jeszcze hmmm... mydełko Fa ;D Powinno dać do myślenia ;)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl