Witam
Chodzę z zamiarem kupna słuchawek z mikrofonem do xbox360, najlepiej bezprzewodowych bo mam dość ciągłego psucia się końcówki kabla z jackiem. Dobrze by było jakbym zmieścił się do 150 złociszy ale jestem w stanie nałożyć górną granicę 200zł. Co polecacie?
https://www.gry-online.pl/forum/swiat-playstation-czesc-237/zacf1367?N=1
Tu masz wątek z linkami do stron internetowych ze sprzętem do konsol sam widziałem tam słuchawki chyba w twojej granicy cenowej
BTW why xbox? hehe :P
Mhm, w sumie to miałem zamiar na weekend przejść się do media markt/expert czy do neonetu poszukać słuchawek, tylko żeby mi nie wcisnęli szajsu jakiegoś. Niestety obecnie opcja kupna przez internet mi odpada ;(
Trigger stereo headset [MadCatz] 169zł ale szukasz typowych na xbox czy mogą być inne uniwersalne ?
Byleby działały na xboxie :P Tylko do niego będą używane, zastanowiłem się i wydać mogę jednak tak do 250 zlociszy bo wiadomo w tych sklepach to jednak trzeba więcej pieniążków zostawić niż przez internet.
ed. z tego co widzę to te słuchawki to przewodowe są. Jak pisałem bardziej jestem za opcją bezprzewodowych, tylko pytanie czy w marktach/expertach/neonetach dostanę jakieś przyzwoite do tych 250zl..