Nie wiedziałem do jakiej kategorii Narmo, także nie pisz, sam wiesz czego :)
Poszukuję słuchawek, mogą być douszne/dokanałowe, żeby tylko nie wypadały z uszu podczas biegania. Mój odtwarzacz to cowon e2, szukam czegoś o dźwięku zbliżonym do Koss Porta Pro, AKG 518DJ. Mam do wydania na ten cel 1-150pln, ewentualnie 200 jak będzie warto.. Słucham głównie rapu, więc coś z basem, jak DJ'ki :D Liczę na waszą pomoc GOL'owicze.
Słucham głównie rapu, więc coś z basem
Ja też słucham rapu, ale na Cowonie D2 i JBL Reference 220. Bardzo dobre połączenie. Nie wiem, czy te JBL można jeszcze dostać, także dodatkowo polecam NuForce NE-6 lub NE-7 - mają baaardzo dużo basu, co w połączeniu z moim D2 (który jest odtwarzaczem chłodnym) było bardzo spoko. Poczytaj dokładniej na forum mp3store.pl jak te słuchawki zgrywają się z Twoim odtwarzaczem.
słucham głownie rapu - jeden kij, kup najtańsze
[4]
mój cowon jest zimny/neutralny, kpp mialem zimne i bylo lipnie, kupilem cieple 518 i jest lepiej.Teraz też potrzebuje ciepłych. Duża jest roznica ne600 a 770, 700?
[2]
Bo mi wywaliło neta, pisało, żeby skontaktować się z adminem itp. to zrobiłem drugi taki sam, potem patrze i 2 się zrobiły :|
[3]
A słuchałeś kiedyś rapu bez basu? Chyba, że lubisz jakieś pierdzenie...
[5]
Głównie, nie znaczy, że nie mam beatelsów, jakiegoś popu, linkin parka itp
[7] A te sm pl21>pl11?? Grają basowo? Lepiej niż ne600 albo 770?
Posiadam SoundMagic PL21 i bardzo sobie chwalę. Skoro twój budżet to ponad 150zł, wybrałbym coś z wyższych modeli SM.
nikt wiecej nie ma dokow na forum?
w jakim celu zrobiłeś dwa identyczne tematy? douszne to są właśnie dokanałowe..
Fail
a wie ktos czy ne600, a ne770 albo 700 bardzo sie od sb roznia?