Skyrim problem z wykonaniem questa
Wykonuję zadania dla cesarstwa, a teraz powinienem udać się do Legat Rikke w zadaniu "Ponowne zjednoczenie skyrim" w obozie cesarstwa koło zimowej twierdzy. Powinna mi powiedzieć co mam teraz zrobić, jednak nie ma żadnej opcji dialogowej (zawsze było "zgłaszam gotowość do służby") jednak teraz nie. Macie jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem?
Miałem to samo ale ze strony gromowładnych, postój przy niej chwile albo daj się wygadać na inne tematy, po chwili samo się uaktywni
Niestety, ale nic to nie dało...
Dużo jest takich problemów. Najlepiej poczekaj przy nim 24 godziny (chodzi mi o to czekanie pod przyciskiem "T"). Powinno być okej, miałem tak kilka razy w grze w różnych sytuacjach.
Jestem w gildii Towarzyszy, no i wypełniłem wszystkie q wątku głównego, teraz zabrałem się za poboczne q czyli tak zwana - Pomoc innym towarzyszom. No i dochodzę do q "Zbiegły Przestępca" które otrzymałem od Skjora. Normalnie z żadnym q nie mam problemu, ale z tym do cholery coś jest nie tak ponieważ jak go zaznaczam w dzienniku, nie wyświetla mi na mapie gdzie mam go szukać, no za cholerę go nie ma! Czytałem w poradniku GOL-a (specjalnie go kupiłem przez tego q) no ale jak na złość guzik się dowiedziałem, bo napisali że na mapie jest zaznaczone jego aktualne położenie, no ale jak mówiłem dupa i kaszana, bo nie mam zaznaczonego tego q na mapie, a zawsze każdy miałem. Dodam, że gram drugi raz (wcześniej niefortunnie save'y się pokasowały, mniejsza o to). Za pierwszym razem ukończyłem all q u towarzyszy i wtedy ten q był zaznaczony na mapie, a teraz za cholere nie ma nie wiem czy jakiś olbrzym go udupił czy jaka cholera mu coś zrobiła ? Doradźcie co mam zrobić. Dodam, że chodzi mi o to tylko, że nie ma tego cholernego znacznika na mapie gdzie ten przestępca jest :/ a jak dam pokaż na mapie to nic się nie dzieje :/ pozdro!
Czekanie 24 godziny też nie działa :( próbowałem nawet wpisywać w konsoli poleceń komendę żeby posunąć quest do przodu, ale to również nie działa...
mi też czekanie nic nie daje ani komenda zakończenia questu czy przesunięcia o jeden szczebel, w ogóle go na mapie nie pokazuje, a innego nie mogę wziąć od Villasa bo mowi że mi tego dał.