Sklepy z grami
Witam! Jak w tytule poszukuję dobrego, w miarę przystępnego cenowo sklepu, w którym można nabyć gry. Najlepiej żeby był to sklep internetowy, ewentualnie jakiś sprzedawca na allegro, dodatkową zaletą będzie brak obowiązku rejestracji by dokonać zakupu. Sprawdzałem na sklep.gry-online.pl, ale większość interesujących mnie tytułów nie było na magazynie, a to właśnie dostępność jest kolejną rzeczą, którą powinien mieć dany sklep. Jeśli chodzi o konkretne tytuły, które mnie interesują to tak (wszystko na X360): Mass Effect Trylogia (w razie tragedii może być na PC, ale wolałbym na Xboxa), Tekken Tag Tournament 2, Gears of War 3, Gears of War: Judgment oraz Dragon Age 2 na komputer (R.I.P. moja wersjo z pre-orderu, która nie wytrzymała starcia z podłogą [*]). Mam też ostatnio ochotę pograć w jakąś dobrą grę wyścigową (Xbox 360 lub komputer, ale raczej to pierwsze ze względu na słabą kartę graficzną), ale nie jestem zaznajomiony z gatunkiem od czasów NFS: Underground 2 - może wy coś polecicie? ;) Jeszcze tak zupełnie na koniec zastanawiam się gdzie można kupić pre-order The Sims 4 i Dragon Age: Inquisition na PC oraz Destiny na Xboxa 360. Być może wiecie również jaką dodatkową zawartość otrzymam kupując grę przed premierą, bo jeśli nic ciekawego to oczywiście się wstrzymam.
Proszę o odpowiedź, choć próśb całkiem sporo i to złożonych, dlatego też zadanie za 1500 XP oraz +10 do reputacji ;)
Wolę pudełkowe, przepięknie wyglądają na półce :D
No to powiem tak: sklep GOL, nie kupuj tu, przepłacisz (Trine Complete edition GOL - ok 50 zł Empik - ok 30 zł, LOL). Muve.pl jest w porządku, cd.pl też niczego sobie. Jeśli jednak zdecydujesz się na kupno klucza to fajny jest kinguin.pl (takie growe ceneo). Klucze które kupisz pokazują się na twoim koncie, przesyłka dosłownie w 5 min.
Dzięki ogromne, gry na komputer chyba nawet faktycznie kupię z kinguin.pl, ale jednak na Xboxa tylko pudełkowe ;)