Mieszkam w gliwicach i byłem w empiku i nie było gry, zadzwoniłem do sąsiedniego w zabrzu i też nie mają, a takze do Media Markt i także.
Na necie też jakiś koszmar znależć, czy sobie z nas jaja zrobiono czy wydawce są takimi kretynami i olewają sprawę.
PS. proszę o linka do kupienia z grą, nie powyżej 200 zł i z wysyłką natychmiastową, a nie po tygodniu, bo takie oferty pożal się boże widziałem.
Ech ci paskudni wydawcy, czlowiek chce kupic a ci go maja gdzies :)
Gre mi sprzedajcie mowi taki.
I zeby dwie stowy kosztowala mowi.
I natychmiast chce.
A wystarczylo byc w tarnowskim empiku w srode, o dziwo lezalo 2-3 sztuki na polce (jak wchodzilem, jak wychodzilem 15 minut pozniej to juz ich nie bylo).
Ze mala szansa powiadasz.
Ze nie to miasto dodasz do tego.
Widac nie tylko wydawcy tacy wybredni :D
http://www.redcoon.pl/B362872-Blizzard-Diablo-3_Komputerowe-gry-przygodowe?refId=ceneo
tu coś znalazłem , trudno przepłaca, ale tam na okładce gdzie ograniczenie wiekowe to inaczej niż w polsce , bo na niebiesko, pewnie angielska wersja ?
tu coś znalazłem , trudno przepłaca
229zł to przecież mniej niż na stronie blizzarda, więc nie wiem o co chodzi z przepłacaniem ;).
PS. Język można dowolnie zmienić w grze, dopóki nie kupiłeś rosyjskiej, koreańskiej i kilku innych wersji.
PS2. Rozbawił mnie tekst z linku "Ze względu na duże stężenie przemocy gra jest odpowiednia dla graczy powyżej 16. roku życia" :D.
Gorszym problemem są ciągłe przerwy i problemy techniczne z serwerami. Po takim czasie od premiery już dawno powinno wszystko śmigać bez zająknięcia. Ewentualnie powinny (i niby mają) pojawić się nowe serwery.
Kamilowy, też jestem z Gliwic, napisz na apryas.kamil (małpa) gmail.com mam pytanie
Chodzi o Diablo
Ba, w moim mieście było Diablo 3 łącznie 6 sztuk. Ale i tak nie kupiłem, rozmyśliłem się i nie żałuję. Za drogo życzą sobie za grę, a za mało oferują. Przeszedłem triala i jestem zadowolony.
Mi jest po prostu żal tych ludzi którzy to kupują, albo chociaż próbują, litości 200 pare złotych za jakąś syfiastą odtwórczą grę, o ile chcecie się założyć że gdyby to była TA SAMA gra tylko zrobiona przez inne studio i z inną nazwą sprzedała by się fatalnie i zbierała same 5, 6 / 10?
@Stalin_SAN: Gdyby babcia miała kółka to by była rowerkiem. Takie gdybanie to sobie możesz wsadzić. Mi jest żal ludzi którzy zamiast dać jakiś konkretny argument to sobie gdybają.
Stalin_SAN - a co tu ma do rzeczy madrosc? Mowimy o grze komputerowej, a nie wyborze kierunku studiow dla syna.
marka blizz robi cuda, nawet wypuszcza knota to i tak sie sprzeda jak cieple buleczki :) Gram w diablo 3 od premiery i wg mnie na poczatku byla dobra, ale z czasem widze coraz wiecej niedopracowanych elementow, ktorych nieda sie dostrzec odrazu :) w tym momencie gra jest sredniakiem, jak poprawia pare rzeczy moze bedzie dobra gra :P
Stalin_SAN - trzeba bylo calego kieszonkowego nie przepuszczac na chipsy w szkolnym sklepiku to dzis gralbys z nami, a nie robil smutnych oczek i pisal jacy to ludzie glupi ze kupili cos co im sie podoba.
Do autora! dostępny za 3 tygodnie Czytaj uważnie.
Uczepiliście się tego Stalin_SANa człowiek wyraża swoją opinię i od razu banda rozwścieczonych fanbojów atakuje...
pecet007 - jak to powiedzial kiedys francuski prezydent mogles skorzystac z tej okazji i siedziec cicho...
Znany mechanizm psychologiczny, teraz niektórzy będą tutaj dowodzili świetności tego przeciętniaka, na którego wyrzucili dwie stówy aby wmówić innym (i sobie samym pewnie też) że to świetny zakup.
A nie mówiłem :D
Znany mechanizm psychologiczny, teraz niektórzy będą tutaj dowodzili jaka ta gra jest słaba i nie warta zakupu, bo ich samych nie stać.
A nie mówiłem :D
Haters gonna hate, winners gonna win
nie, nie gram w diablo 3, moze kiedys jak wrzawa opadnie ;)
Nie wiem co jest z tym diablo ;) na premierze znajomy z empika zachował kopię dla mnie, pozniej przy drugim rzucie znajomi z saturna pogadali z inną ekipą z empika i kupili parę sztuk przy drugim rzucie (dla ludków z otoczenia co mi płakali za uchem "buuu nie dostalismy na premierze"), no naprawdę nie rozumiem konsternacji.... ;)
@pecet i Seba: Ja nie kupiłem D3, grałem dość sporo na guestpassie i też uważam, że D3 jest dobrą grą, owszem nie wybitną bo ma swoje babole, ale całkiem dobrą i w sumie wartą tych 150-200zł(zależy kto ile wydał).