Szukałem gry typu koniec swiata 2012, zaklada, kataklizmy i w ogóle, jaram się tym. Znalazłem ten trailer - http://www.youtube.com/watch?v=livnhD4jzKA . Gosciu napisał że jest to z gry tylko nie poda tytułu. Zna ktos moze tytul tej gry? Czy moze to wcale nie jest gra tylko jakas symulacja konca swiata?
Ten koniec przypomina Gears of War - a tak naprawde, to sadze ze jest to tylko zabawa w programie graficzno-filmowym.
To chyba było w Assassin's Creed.
Aczkolwiek to tylko filmik, nie zagrasz w takich okolicznościach.
Tak myślałem. Szkoda bo szukam gier takiego typu. Jedynie co jest to I am alive (premiery na pc nie ma) i jedną grę na Wii. Ma ktos jakies tytuly? Niszczenie budynków, spadanie meteorytow, powodz, pozary, niszczenie miast :P
Moze Metro 2033 ?
Seria Emergency? Końca świata tam nie ma, ale cała seria polega na ratowaniu ludzi w czasie wypadków/katastrof.
[5]
Bad Day L.A.
Niszczenie miast?
No to tylko: SimCity!!
Jeśli jarasz się takimi rzeczami jak koniec świata to zagraj w sagę Mass Effect(1, 2, 3).
Jeśli jarasz się takimi rzeczami jak koniec świata to zagraj w sagę Mass Effect(1, 2, 3). - Ale Ty niestety nie wiesz, o czym mowi fabula tej gry...
[12] - Nie jestem tobą:) i w przeciwieństwie do ciebie rozumiem grę chyba że miałem zwidy i grałem w ME w mojej głowie. Seria mówi o powrocie Żniwiarzy po 50 000 latach aby zniszczyli wszechświat... a ty go ratujesz(trochę skróciłem). A kolega w [1] poście mówi: "koniec swiata 2012, zaklada, kataklizmy". Jedynie 2012 tu nie pasuje. Nie chcę kłótni jakby co. Jeśli coś ci się nie podoba w opisie to "uświadom" mi prawdę.
Yup, końcówka Assassin's Creed: Brotherhood.
Majot14 -
spoiler start
Yep, na 90 godzin gry we wszystkie Mass Effecty mamy jakieś 30 minut rozwalonej ulicy gdzieś w Londynie :)
spoiler stop