Sieć niedostępna w Samsung Apps

Mobile
Odpowiedz
09.07.2013 12:04
Charon86
😒
1
odpowiedz
Charon86
26
Reaper of Souls

Sieć niedostępna w Samsung Apps

Siemka, problem jest następujący: Kupiłem tablet Samsung Galaxy Tab 2, wchodzę w samsung Apps po czym wyświetla się komunikat, że muszę pobrać aktualizację ( po odmowie aktualizacji apka się wyłączyła). Wszystko cacy się zaktualizowało, ale teraz kiedy staram się uruchomić aplikację pojawia się komunikat sieć niedostępna i nijak nie mogę przez to przebrnąć. Obecna wersja Samsung Apps to 4.50.014 . Pomocy bo mi już się pomysły skończyły co z tym robić.

11.07.2013 14:10
2
odpowiedz
zanonimizowany931366
1
Junior

Mam dokladnie taki sam problem... nie mam pojecia czy poprostu mam wylaczona jakas potrzebna funkcje, czy moj tab juz sie zepsul... bardzo prosilabym autora postu o powiadomieniu mnie o rozwiazaniu jesli go znalazl lub znajdzie :)

11.07.2013 14:13
cswthomas93pl
3
odpowiedz
cswthomas93pl
155
Legend

https://www.gry-online.pl/forum/htc-desire-z-problem-ze-sklepem-google-play/z1c1eeb1

Ten sam problem, tylko w innym sklepie. Nic nie pomaga. Jedyny sposób, to przed każdym wejściem do sklepu usuwanie aktualizacji.

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl