Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

[Siatkarska Liga Narodów] Finał: Polska - USA

Forum Sportowe
Odpowiedz
30.07.2026 21:42
lewel
1
odpowiedz
lewel
24
Konsul

[Siatkarska Liga Narodów] Finał: Polska - USA

Półfinał: Polska - Słowenia. Jak typujecie mecz z tym niewygodnym dla nas rywalem?

30.07.2026 23:17
Smalec
1.1
odpowiedz
Smalec
52
Egzemplarz człowieka

lewel 3-0/3-1 Polska. Also: Mecz będzie w sobotę, nie piątek.

post wyedytowany przez Smalec 2026-07-30 23:23:12
31.07.2026 11:35
lewel
1.2
odpowiedz
lewel
24
Konsul

Smalec wczoraj miałeś rację 😉

Co do wyniku meczu to oby tak było.

01.08.2026 10:22
grish_em_all
😍
2
odpowiedz
grish_em_all
265
Grish

Wierzyłem że to wygrają, obstawiałem 3:1, może nawet 3:2, ale aż takiego łomotu to się nie spodziewałem! Myślę że druga połowa pierwszego seta złamała Słoweńców, od stanu po 14 zdobyli tylko dwa punkty i jeżeli dobrze to zapamiętałem, obydwa po naszych błędach serwisowych. Z taką grą jak dzisiaj, to rzućcie na nas czy to Japonię, czy to USA, przejedziemy się walcem po każdym 😁

01.08.2026 10:41
Smalec
3
odpowiedz
Smalec
52
Egzemplarz człowieka

Skończyło się dokładnie tak, jak przewidywałem. Jedyne co mnie zdziwiło, to fakt, że w żadnym secie Słoweńcy nie dobili nawet do 20 punktów. Totalny pogrom, w ogóle jeden z łatwiejszych meczów w tym turnieju. Teraz tylko czekać na dzień jutrzejszy i można powalczyć o trzecie złoto.

01.08.2026 11:03
ObiŁan
4
odpowiedz
1 odpowiedź
ObiŁan
10
Centurion

Przy okazji czemu Rosjanie są na 3 miejscu w rankingu FIVB?

01.08.2026 11:37
grish_em_all
4.1
odpowiedz
grish_em_all
265
Grish

ObiŁan Ze względu na to jak działa ranking - generalnie dostaje się punkty za zwycięstwa, traci punkty za porażki - a oni przez to że nie grają, to im punktów ani nie przybywa, ani nie ubywa i mają ich bez przerwy tyle samo od 2021 roku. Ile w tym sensu, niech każdy sobie sam zinterpretuje.

02.08.2026 08:49
grish_em_all
5
odpowiedz
grish_em_all
265
Grish

Jeżeli ktoś nie oglądał drugiego półfinału to niech żałuje, meczycho godne fazy medalowej dużej imprezy. Po tym co widziałem wczoraj, w meczu o 3 miejsce nie daję Słowenii żadnych szans, przewiduję bęcki podobne do tych jakie od nas dostali. Za to finał zapowiada się palce lizać, będzie ciężko, ale w ostatnich 8 meczach przeciwko Amerykanom przegraliśmy tylko raz i to 3 lata temu, wierzę w przedłużenie tej passy zwycięstw :)

Forum Forum Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl