Shift 2 - problem z wydajnością

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
05.04.2013 20:36
1
odpowiedz
Apocaliptiq
168
Legend

Shift 2 - problem z wydajnością

Siemanko
Mam od kilku dni problem z wydajnością w NFS:Shift 2. Do tego stopnia, że wybór opcji menu jest praktycznie niemożliwy - kilka FPS.

Oczywiście wcześniej gra śmigała na maksymalnych detalach. BF3, nowy Tomb Raider w dalszym ciągu na Ultra śmigają bez przeszkód.

Sprzęt: Intel Core i5-2550k, Radeon HD 7850 2GB, 8 GB RAM

edit: problem rozwiązany, przypomniało mi się, że ostatnio wyłączyłem dwie usługi:
Nvdia Display Driver Service oraz Nvdia stereoscopic 3D Driver Service.

Nie rozumiem do końca dlaczego ale problem się rozwiązał. To tylko taka informacja dla osób, które spotkałyby się z podobnym problemem.

05.04.2013 20:38
2
odpowiedz
Sware-uy_NPC
0
Generał

Shift to szit. Pograj w GRIDA zdecydowanie lepszy, nie tylko grafika, ale przedewszystkim model jazdy.

05.04.2013 20:44
😜
3
odpowiedz
Apocaliptiq
168
Legend

trudnezycie -> Grida mam za sobą oczywiście :)

Co do modelu jazdy to pewnie, jest bardzo fajny ale kojarzę, że ostatnio rozwaliły mnie wyścigi Prototypów. Nie dało się tymi samochodami skręcać! Grida na teraz mam dość :P

12.10.2013 12:13
4
odpowiedz
rollerx
2
Junior

A w ogóle to ktoś jeszcze gra może byśmy stworzyli ekipę dawajcie znać

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl