Sezon na "ło k#%*a!" uważam za rozpoczęty

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
26.01.2026 08:45
grish_em_all
1
1
odpowiedz
grish_em_all
259
Grish

Via Tenor

Sezon na "ło k#%*a!" uważam za rozpoczęty

Oj będę jutro czuł kość ogonową, już to wiem w tym momencie... W moim mieście jak nietrudno się domyślić zima zaskoczyła drogowców i nie tylko, praktycznie na całej mojej trasie z domu do pracy (nieco ponad 3km) po chodnikach nie da się iść. Jedyne miejsce stanowiące wyjątek od reguły to fragment gdzie wyglądało to jakby przez ulicę przejeżdżał pług i zrzucił na chodnik to co odgarnął, dzięki czemu zrobiła się dość chropowata powierzchnia i można było poruszać się komfortowo.

Życzę wszystkim żeby w jednym kawałku dotarli do pracy/szkoły/sklepu/etc.

post wyedytowany przez grish_em_all 2026-01-26 08:46:20
26.01.2026 09:05
HETRIX22
1.1
HETRIX22
217
PLEBS

Życzę wszystkim żeby w jednym kawałku dotarli do pracy/szkoły/sklepu/etc. dzieki, ale spóźniłeś się o dzień

26.01.2026 09:14
grish_em_all
1.2
grish_em_all
259
Grish

Ech, no tak, powinienem pomyśleć że przecież nie wszędzie ten cholerny deszczyk popadał w tym samym momencie, święta prawda. U mnie (Gorzów Wielkopolski) padało teraz w nocy, wczoraj jeszcze było sucho, czysto i przyczepnie

post wyedytowany przez grish_em_all 2026-01-26 09:14:32
26.01.2026 09:04
2
odpowiedz
boy3
126
Legend

U mnie już tydzień temu była lodówka na chodniku jak te mrozy przyszły :/

26.01.2026 09:11
CzarneRuny
😱
3
odpowiedz
CzarneRuny
6
Legionista

Via Tenor

Też se pomyślałem że ślisko to już przecież bylo. A dosłownie przed momentem widziałem jak ojciec wychodząc z przedszkola przepychał się obok "ja tylko na chwilkę" postawionego samochodu. A tam ukryta lodowa niespodzianka, głuche j*b i ciche "nosz k**wa".

Zachowajcie czujność

post wyedytowany przez CzarneRuny 2026-01-26 09:22:45
26.01.2026 09:18
papież Flo IV
😈
4
odpowiedz
papież Flo IV
104
Kardynał

Via Tenor

Będę teraz grzeszył, ale jest coś komicznego w wywracających się ludziach, a zwłaszcza tych, którzy w takich warunkach w ogóle nie patrzą pod nogi i biegną na autobus, który i tak nie przyjedzie. Dzisiaj na takie seanse pogoda idealna.
Na szczęście mojej dzisiejszej porannej gleby, a raczej lodu, nikt nie widział, jeszcze było przed wschodem.

post wyedytowany przez papież Flo IV 2026-01-26 09:19:48
Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl