Idealna książka zarówno dla młodych jak i dorosłych.Opowiada o wiecznie spłukanym kaczorze który wciąż ucieka przed wierzycielami.Wielu czytelników tej popularnej serii wie że ma sekretną tożsamość jako superbohater.Jego wujek to najbogatszy kaczor świata ale nieuleczalny liczykrupa i skąpiec.Mieszka wraz z 3 kaczorkami:Hyziem Dyziem i Zyziem.Jest w związku z kaczką Daisy która jest wyrafinowaną damą.Ma również kuzynów takich jak kaczor o niesamowitej dawce szczęścia Goguś oraz trochę niezdarny ale za to bardzo sympatyczny Dziobas.Naprawdę serdecznie polecam tę książkę.Zwykły egzemplarz można nabyć w większości sklepów i kiosków .Są też komiksy o większych rozmiarach które można kupić przez sklepy internetowe takie jak merlin.pl czy allegro.pl.Gorąco polecam tę książkę o perypetiach drogiego kaczora stworzonego przez mistrza Walta Disneya;)
Jeśli kogoś nakłoniłem do bliższego poznania tego niezwykłego bohatera to bardzo się cieszę i życzę miłego czytania.(Przepraszam za interpunkcję ale w zeszłym tygodniu wgniątłem przecinek na klawiaturze i nie działa.)
Aha, ale wiesz, że te komiksy ukazują się tak gdzieś od piętnastu lat i wielu z forumowiczów kupowało je zanim się urodziłeś?
Jak ja kupowałem GIGANTY, to Ty jeszcze byłeś plemnikiem! Limitowana edycja, 10 numerów wydanych w latach 1992-1994 z psem Pluto na grzebiecie. To jest rispekt na dzielni! Od 1997 to każdy głupi mógł zbierać ;)
PS. Ty ElMundo zresztą też :P
Mam cały karton Kaczorów Donaldów i Gigantów, trzeba kiedyś wrócić do tych wspaniałych czasów :)
No, też mam z kilkaset różnych komiksów z Donaldem :D Chyba 500 "Kaczorów Donaldów", kilkanaście "Mickey Mouse", Giganty i coś tam jeszcze. Warte przyzwoitą sumkę, ale wątpię, żebym znalazł kupca na cały zestaw. Może ktoś chętny? :)
A już myślałem, że będziemy wklejali tu komiksy w tym stylu :P -->
EDIT: Kiedyś miałem, ale po formacie przepadło wszystko niestety ;p
[8] Pamietam ten komiks - byl w wersji polskiej :P
Swoja droga nie jedyny taki. Wiekszoscv byla czarno biala
[7]
miazga
jak masz więcej takich to dawaj!