Seria gameplay'ów z D3 na HC zapraszam do komentowania!
Siemaneczko z tej strony Haiq, jak niektórzy z was wiedzą postanowiłem stworzyć swój kanał i nagrywać własne gameplaye, miał być z początku to tylko minecraft, ale po licznych komentarzach i opiniach, czego brakuje co powinienem zmienić, postanowiłem urozmaicić kanał dodatkowo o: Diablo 3 z dodatkiem(gdy wyjdzie), Guild Wars 2, League of Legends, Wiedźmin 3(jak wyjdzie), CS: GO(tutaj zobaczymy, jak to wyjdzie); no i jak sami widzicie znajdą się również i vlogi tyczące się mnie, znajomych oraz tego, co mam w planach :)
Krótko o mnie: Mam na imię Piotrek, liczę sobie 18 wiosen, uczęszczam do LO na profilu mat-eko, aktualnie klasa maturalna, interesuje się telefonami(smarciakami z androidem, hetuje apple :C), grami, oraz stosunkami międzyludzkimi!
Gorąco zapraszam na kanał i do obejrzenia mojego ostatniego gameplay wprowadzającego w świat D3!(Zostawcie mi tutaj lub na yt komenty, czego brakuje czy mam eskplorować lokalizacje, pomijać czy też zostawiać dialogi - przynajmniej przy pierwszym przechodzeniu i to, co wam przyniesie na język, nawet hejty)
Link do filmiku : [link]
Link do kanału : [link]
Link do aska : [link]
Link do fanpage : [link]
Gorąco zachęcam i polecam, liczę na wasze opinie!
[link] w.youtube.com/watch?v=FPag5DrSNfg