Screeny z gier #82
Zapraszam do prezentowania swoich zrzutów, które uchwyciliście podczas grania. Zrzut z największą ilością punktów stanie się grafiką tytułową kolejnej części wątku, więc zapraszam do publikowania i głosowania!
POPRZEDNIA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-81/z3102b8db
Zwycięzcą #81 części jest
NOWA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-83/zf1034214
Zwycięzcą #82 części jest

Jeszcze miesiąc temu siedziałem w kiciu. Teraz? Prezes magów, Prezes wojowników, Gwiazda Areny, Prezes Krzyżowców, Prezes Kradziejów i seryjnych morderców, a teraz jeszcze właściciel wyspy będący wśród elity.
Skoro ja mogłem to i Wy możecie. ;)

Dziś mimo anhedonii udało się pograć jakieś dwie godziny w Assassin's Creed Shadows. O dziwo, według opinii niektórych graczy, murzyn w ogóle nie przeszkadza. Jest to bardzo sensowne.

Zasugerowałem przełożonemu korzystanie z przydomka, bo nazwisko się źle kojarzy 🤕
Warto było XD
Dark Sector

Uwielbiam cmentarze w grach, to jedne z moich ulubionych lokacji pod warunkiem że mają dobry klimat i pasują do danej gry.

Rozczarowana Ejda po długim oczekiwaniu postanowiła znaleźć inną świątynię wspinając się po budynku.

spoiler start
Loracie 😭
spoiler stop

Bijący dzwon wskazał drogę naszej przyszłej zakonnicy w którym kierunku ma zmierzać.

Niestety nie zdążyła na procesję z obrzędem palenia grzeszników, ale drzwi świątyni już coraz bliżej.

Nieugięta Ejda w końcu dotarła do świątyni, lecz ku jej zdziwieniu zastanawia się co się stało z ludźmi co przed chwilą tu wchodzili?

Nawet wyższy kapłan zmierza ku świątyni, aby przekonać Ejdę na przyodzianie habitu.

Natomiast Julianowi mocno ta sytuacja się nie podoba, znowu chcą mu odebrać Ejdę...

To już nie można jak dawniej dać samej spacji i screena, tylko trzeba cokolwiek napisać żeby się wysłało, taki postęp GOL zaliczył, a tutaj cofamy się w rozwoju, nieładnie.

Kiedyś wrzucałem skrina z Mafia Community Moda czyli fanowskiego remastera, pora na część drugą, nieco inną: