Screeny z gier #79 - Poszukiwany, Poszukiwana!
Zapraszam do prezentowania swoich zrzutów, które uchwyciliście podczas grania. Zrzut z największą ilością punktów stanie się grafiką tytułową kolejnej części wątku, więc zapraszam do publikowania i głosowania!
POPRZEDNIA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-78-charytatywne-pisanki-wynik/z6101d7cf
Zwycięzcą #78 części jest
Poszukiwany, Poszukiwana!
W związku z tym że zamierzam zrezygnować z dalszego prowadzenia wątku o screenach, więc miło by było jakby zgłaszali się chętni którzy dalej pociągną ten wózek (najlepiej chyba ktoś ze stałych bywalców). Poza tą częścią oraz ewentualnie kolejną jeśli nie znajdzie się nikt chętny, to wątek zostanie porzucony i być może ktoś kiedyś w przyszłości go przywróci według własnego uznania.

Nie licząc chwilowej przygody z arkham asylum lata temu na pececie, można powiedzieć, że jest to moja pierwsza styczność z batmanem, choć uniwersum znam choćby z bajek z dzieciństwa. Klimat jest gęsty i gra się dobrze, jedyne co mnie drażni na tą chwilę, to dający po oczach biały flesz przy wchodzeniu w tryb detektywa. Zazwyczaj tego typu rzeczy mnie nie ruszają, ale w tym przypadku na dużym ekranie aż głowa boli i widzę że nie jestem jedyny patrząc chociażby po wątkach na reddicie.
W związku z tym że zamierzam zrezygnować z dalszego prowadzenia wątku o screenach
Jak to? Przecież tak chciałeś prowadzić wątek jeszcze wtedy, kiedy ja go prowadziłem, szkoda go porzucać :)

Uhhh teraz dopiero doczytałem. W sumie przez pewien czas ów wątek prowadziłem więc jkbc to się ewentualnie zgłaszam :P

Ten dym w tle to nie z opon, tylko z oleju spalanego przez silnik Wankla w tej RX7.

Jak to? Przecież tak chciałeś prowadzić wątek jeszcze wtedy, kiedy ja go prowadziłem, szkoda go porzucać :)
Łatwo nie jest go porzucić, bo jednak jak się zastanowić naprodukowałem całkiem sporo tych odsłon przez dwa czy trzy lata. Ale mam też swoje powody z których wynikła ta decyzja.
W sumie przez pewien czas ów wątek prowadziłem więc jkbc to się ewentualnie zgłaszam
No to pierwszego chętnego mamy.

Pillars of Eternity, muszę w końcu się kiedyś zabrać i do tego wrócić, bo niestety przerwałem i ta przerwa się ciągnie, a ta prerenderowana grafika ma dla mnie jakiś urok - zwłaszcza w drugiej części z tego co widziałem, bo tam modele postaci chyba nie mają takich efektów, że wybijają się trochę z tła.

Niestety nie możemy pojechać do Meksyku koniku... ale przynajmniej możemy na niego popatrzeć.