Screeny z gier #75
Zapraszam do prezentowania swoich zrzutów, które uchwyciliście podczas grania. Zrzut z największą ilością punktów stanie się grafiką tytułową kolejnej części wątku, więc zapraszam do publikowania i głosowania!
POPRZEDNIA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-74/z610129c6
Zwycięzcą #74 części jest
Jaka to gra ?
Serio nie mozna by zrobic, aby ludzie pisali tytuly gier z ktorego pochodzi zdjecie ?
Czasem fajnie pozgadywać ;) Task Force Admiral, kilka dni temu pojawiła się we wczesnym dostępnie. Polecam tekst T_Bonea, który może nie jest super optymistyczny ale miłośnicy tej tematyki nie powinni być zawiedzeni. Ja nie żałuję zakupu, pomimo, że samego grania specjalnie na razie dużo nie ma. Ale klimat rozwala :)

Fallout 76
Kto ogladal ostatni odcinek serialu Fallout to poznaje ta zbroje. Jak wspomina Ghoul w serialu pancerz nalezal do Kuriera. Postaci jaka gralismy w Fallout New Vegas.

Piloci WW2 mieli cojones ze spiżu... lecieć w gruchocie tuż nad wodą pod ciężkim ostrzałem...

Od czasu do czasu latam z dzidą i poluje na mamuty. Trzeba swoje zwierzęce instynkty odpalić od czasu do czasu. ;)
Ciężko u mnie z opinią na ten temat, bo Primala też porzuciłem swojego czasu, ale to było na premierę, jak grałem jeszcze w niego na plejaku.
Ogólnie to fajny format ma ta seria, tylko przesadnie rozwleczony. ^^
Tak się wypowiedziałem w 2020r:
Ktoś miał fajny pomysł, ale nie siadł mi on za nic. Po ok. 2h pożegnałem się z Primalem bo strasznie wieje nudą, nie zachęcił mnie on nawet do eksploracji mapy, bo przecież mapa tak wielka, że wszędzie musimy gonić z buta bo to czasy przed naszą erą. Początkowo, kiedy polowaliśmy na wielkiego mamuta zapowiadało się fajnie, ale późniejsze misje przykładowo od szamana Tensai to serio lipa. Fajną opcją było oswajanie zwierząt, gdzie potem walczyły one po naszej stronie, osobiście miałem tylko wilka. Latanie sową gdzie była ona naszym sokolim okiem :D.... Na pewno ciekawą rzeczą był tutaj crafting i rozbudowa naszej wioski, tylko to zdobywanie surowców też miało swoje strony, gdzie to trzeba było lecieć połowę mapy żeby móc zabić jelenia w początkowym etapie gry do rozbudowy osady. Tytuł na pewno nie dla mnie :). Byłem zaskoczony, o w końcu coś nowego bo jestem aktualnie po wszystkich czterech pierwszych odsłonach FC, ale ta niestety mi nie siadła. Pozdrawiam tych którzy dotrwali do końca przy tym tytule.

W kontekście tego co reprezentuje Abstrakcyjny Tatusiek to chyba najobrzydliwszy boss w horrorach...

No i skończone, fajnie było, ale już mi się nie chciało całej mapy odkrywać pod koniec.

Czekałem na 60fps na PS5, ale pierdziele to już, gram na PC...

Po zakończeniu gry odblokowujemy bestiariusz a tam piękny katalog facjat.
spoiler start
Incision
spoiler stop