Screeny z gier #72 - WYNIK KONKURSU MIKOŁAJKOWEGO
Zapraszam do prezentowania swoich zrzutów, które uchwyciliście podczas grania. Zrzut z największą ilością punktów stanie się grafiką tytułową kolejnej części wątku, więc zapraszam do publikowania i głosowania!
POPRZEDNIA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-71-konkurs-mikolajkowy/zc100d89f
Zwycięzcą #71 części jest
NAGRODA DO WYBORU
1. Roczny abonament VIP na gry-online.pl
2. Książka I’m Too Young To Die - Wielki przewodnik po grach FPS 1992-2002 (nagroda fizyczna z darmową dostawą do wybranego paczkomatu)
3. Przekazanie kwoty 200 złotych na siepomaga.pl, zwycięzca wybiera potrzebującego/cych
NOWA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-73/z91011a0e
Zwycięzcą #72 części jest

Nasz Kolega @Drenz pokazał że ma wielkie serce i wybrał nagrodę numer trzy, która przed chwilą została zrealizowana ->
Ja natomiast jako organizator bardzo to doceniam jak i pewnie pozostali użytkownicy tego zacnego forum. Więc nasz Kolega oczywiście nie może pozostać bez nagrody, więc również otrzyma skromny upominek z dostawą do wybranego paczkomatu.
Nagroda w poście poniżej i poprosiłbym o namiary na wybrany paczkomat Kolego.

Nasz Kolega @Drenz pokazał że ma wielkie serce i wybrał nagrodę numer trzy, która przed chwilą została zrealizowana ->
Ja natomiast jako organizator bardzo to doceniam jak i pewnie pozostali użytkownicy tego zacnego forum. Więc nasz Kolega oczywiście nie może pozostać bez nagrody, więc również otrzyma skromny upominek z dostawą do wybranego paczkomatu.
Nagroda w poście poniżej i poprosiłbym o namiary na wybrany paczkomat Kolego.
Oh my gosh, this Screeny z gier and Konkurs Mikołajkowy contest has such cool and decent prizes, VIP and charity too! Capturing the most epic moment and winning is harder than getting the tempo right for a perfect combo on a super hard track in [link] . Congrats to Drenz for winning and happy voting everyone!

Ten terrorysta zawsze chciał być informatykiem, ale los mu na to nie pozwolił...

Rdzeń reaktora atomowego zasilającego barierę, widoczne promieniowanie Czerenkowa.

Po dłuższej przerwie, ponownie wróciłem do grania. Tym razem na tapecie, tytuł który jest dość mocno hejtowany, a moim zdaniem niesłusznie. Assassin's Creed: Shadows

No to zbijam piątkę :D
Ale jakby coś, to odradzam powroty na współczesnych pecetach :P
Trudny? Niekoniecznie tak bym to ujął, ale jednak rozczarowanko.
Krótko masz na karcie gry: https://www.gry-online.pl/gry/dark-sector/komentarze/z4a1b?PAGE=1#post0-16847279
Dłużej jest na steam. Ale generalnie błędy, sterowanie, zachowanie SI, trochę nudy i monotonii.
W sumie niewiele pamiętam z tej gry, ale wiem, że Gears of War spodobało mi się znacznie bardziej. Dark Sector wypadł wtedy dla mnie jak Wanted: Weapons of Fate oraz Terminator Salvation: The Videogame.
No i to ma sens :)
Gearsy były zawsze jakieś, sprawiały wrażenie spójności w całej swojej koncepcji, a Dark Sector niestety nie.
W porównaniu do podanych tytułów, to jakościowo+rozrywkowo pewnie postawiłbym Wanted>Dark Sector>Terminator, ale potencjał Dark Sector miał największy. Dalej będę wspominał ją dobrze ( choć głównie przez pomysł ), ale trudno mi polecić to komuś dzisiaj.

Mało znana bitwa w historii Polski. Dzięki heroicznej postawie 15k tysięcznej armii wyspiarzy przeciwko niemal 30k rosyjskiej hordy, mamy dziś sosy ;)

Gdy postanawiasz spędzić tegoroczne święta w tropikach, a żonie zachciało się żywej choinki:
Breakpoint? Świetny tytuł.. szczególnie w kooperacji. Prawie 100h zrobiłem robiąc wszystkie misje.
Zgadza się, aczkolwiek na ten moment miałbym raczej odmienne zdanie. Przynajmniej moi koledzy, którzy świetnie się bawili w wildlandsach i myśleli, że tu będzie podobnie, są bardzo zawiedzeni. Ale nie dziwię się, fabularnie to typowa ubisoftowa średniawka, na której solo bym się bardzo wynudził. Poza tym nadal się zastanawiamy jak działa tu chronologia, skoro gra pozwoliła nam ubić finałowego bossa z aktu pierwszego przed ograniem reszty misji związanych z tą postacią. Widocznie nie trafiliśmy ze świętami, skoro postacie tu zmartwychwstają to widocznie tą grę powinniśmy zostawić na Wielkanoc.
Odnośnie misji masz rację, jest tam niezłe zamieszanie... ogrywając z kumplem też się nie mogliśmy tam odnaleźć, ale fun strzelania i planowania akcji bardzo nas wciągnął w ten tytuł. Wildlands też zrobiłem i według mnie jedna i druga część mają w sobie to coś, ale tak jak piszesz... gra ma też wiele wad.