Screeny z gier #70
Zapraszam do prezentowania swoich zrzutów, które uchwyciliście podczas grania. Zrzut z największą ilością punktów stanie się grafiką tytułową kolejnej części wątku, więc zapraszam do publikowania i głosowania!
POPRZEDNIA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-69/z71009fdc
Zwycięzcą #69 części jest
Via Tenor
NOWA CZĘŚĆ -> https://www.gry-online.pl/forum/screeny-z-gier-71-konkurs-mikolajkowy/zc100d89f
Zwycięzcą #70 części jest
PS Tak, WolfDale się skończył bo sam już sobie wręcza nagrody. Jeszcze trochę to zacznie pisać sam ze sobą.
PS2 Ale dawno nie miałem grafiki na górze, więc mam nadzieję że się nie obrazicie.
PS3 Zresztą i tak na mnie głosowaliście, tyle punktów to chyba nigdy nie miałem więc nie moja wina.
PS4 Ale na pocieszenie dodam że w nowym wątku jest konkurs Mikołajkowy i zapraszam do zapoznania się z jego regulaminem, bo tym razem będzie znacznie ciekawiej. I spokojnie, nie biorę w nim udziału więc sam nagrody sobie nie wręczę.

klikam w 69 odsłonie tematu i nie mogę dodać postu, a tu kolejna część :O. Gdzie post zapraszający do kolejnej części? :) Ta nowa wersja forum jest zła.
Link do nowej części masz pod pierwszym postem poprzedniej części. Też osobiście wolałem to w formie ostatniego posta, bo ładnie zamykało wątek, ale nie ma co wybrzydzać :)
Teraz jest całkiem nieźle, ale to co było pierwotnie i miałem ogromną przyjemność to widzieć to była katastrofa. T2 naprawdę miało graczy za idiotów, a i tak jestem pod wrażeniem że zdecydowali się jednak to naprawić. Nadal jest tam dużo bubli, ale teraz już można to zaakceptować.

Ależ goronc w tej dziczy
Oczywiście, BMW i brak tablicy, tego się można było spodziewać.

A to się działo w mojej głowie po imprezie z dziewczynami z Watykanu, mieszanie wszystkich używek jest wybuchowym połączeniem. Kogo mi ten Flo IV przysłał?

Megane jedynka i 206, tego to już nawet na szrotach nie ma.
ogrywałem wszystkie DLC do Mafii III, jestem w stanie powiedzieć, że DLC lepsze niż podstawka, zwłaszcza to z tą sektą :).
DLC są lepsze niż podstawka, ale tylko dlatego, że cała gra opiera się na okropnej powtarzalności. Niby jest sporo dzielnic i w każdej jest nieco inny biznes do rozbicia i przejęcia a jednak ciągle w kółko robi się to samo. "Sekta" ma fajne momenty i bawi się tempem dzięki momentom "śledztwa", ale niestety też uwydatnia kiepską SI, schematyczność walk itd.
Przyznaję, że to obecnie mój ulubiony wątek na GOLu. Tyle, że ostatnio w związku ze schizofrenią nie mam takiej siły i ochoty by wrzucać nowe screeny. Niemniej dostałem nowe leki i mam nadzieję, że wkrótce tu wrócę.

...a kto jednak umiera, tego można odwiedzić na cmentarzu.

Na bagnach można czasem napotkać swojego byłego wykładowcę ze studiów sprzed 25 lat.

Zorganizowałem romantyczną kolację w pokoju hotelowym, ale dziewczyna na ten widok dostała szału. Nie wiem co ją ugryzło?!
Dead Island 2

Właściwa reakcja podyktowana wrodzoną niechęcią do odwracania się.

Dragon Quest XI na Nintendo Switch. Dawno, żadna gra mnie tak nie wciągnęła. Wygrała nawet z chwalonym Ghost of Tsushima.