Mam taki problem z grą Saints Row The Third. Gdy wejdę do jakiegoś pojazdu i w większości przypadków to samochód, to gdy np. rozwale o inny samochód , to ani trochę się mój nie rozwala, a ten drugi przeciwnie, wygięć ma pod dostatkiem. Dopiero gdy coś wybuchnie blisko mojego samochodu to całe auto się leciotko z każdej strony wygina. Ale to bardzo lekkoo. O co chodzi ? Prosze o pomoc.
Tak ma być, jeśli spodziewałeś się jakiegoś symulatora jazdy to złą grę kupiłeś...
ha ha ha, z kąt mogłem wiedzieć ,że tak jest ? Pozatym mogli zrobić jak W NORMALNEJ grze, że jest NORMALNY system zniszczeń.
Jakiej normalnej grze? Klub sado-maso, wyścigi pony cart, rozwałka rakietami naprowadzanymi satelitarnie... GDzie tu miejsce na model zniszczeń?
ha ha ha może z gameplayów lub jak kolega wyżej mówi z kątowni? Najpierw sprawdź info o danej grze. Nie, najpierw kup słownik. A na dodatek to taka gra. Są różne gry i pisząc NORMALNEJ tylko się pogrążasz bo nikt nie wie co dla ciebie jest NORMALNĄ grą. Zresztą jeśli chcesz NORMALNEJ gry to nie graj w nią dalej bo stworzysz jeszcze 100 takich wątków o broni, tekstach itp.