Tak jakoś zobaczyłem więc jak ktoś ma Steama i nie wie a chciałby wypróbować grę(albo ją przejść są 2 dni więc o 8 pobudka i granie do 20 to może się wyrobi:D) to jest za darmo.
[2] - Oj tam oj tam. Zawsze ktoś kto nie wie się skusi.
Pre-load można było robić bodajże od początku tygodnia, a grać można od wczoraj. Zacna pobudka waćpanie.
Ja raczej sie nie wyrobie bo dopiero jestem przy pierwszych misjach.
gierkę warto kupić i tak, świetny sandbox choć faktycznie warstwa fabularna jest możliwa do przejścia w parę dni, tak czy inaczej polecam
[5] - Dobre pytanie
PS. I czy ktoś się interesuję do której dokładnie godziny(i w jaki dzień bo Steam czasami źle podaje i 2 dni a może się skończyć w poniedziałek rano)?
Zazwyczaj się kończy w poniedziałek po 19. Choć od niedawna od wtorku o 1 w nocy kończą się promocje. W ostatniej dobie promocji pokaże się licznik godzinowy.
Grę można przejść w tej darmowej wersji czy zostało to jakoś zablokowane?
Można. Dlatego np. single w MW3 w takiej promocji nigdy się nie pojawiło, w przeciwieństwie do MP :)
Zainwestuje w org , na prawdę warto ; )
A ja akurat jestem w połowie gry. Polecam, to naprawdę świetny i wciągający sandbox. Może wielu mnie zhejtuje, a dla mnie Saints Rowowi cała seria GTA może buty lizać co najwyżej (no, jeszcze oprócz VC).
Może wielu mnie zhejtuje, a dla mnie Saints Rowowi cała seria GTA może buty lizać co najwyżej (no, jeszcze oprócz VC).
To jest nas dwóch :)
[12] A coś ty myślał ,że będę siedział i jarał się 3 screenami ? :)
Jeśli by się uprzeć to w 3 dni dałoby się przejść grę, ciekawy ruch z ich strony.
Pojawił się komentarz o GTA, to i Predi'ego nie mogło zabraknąć. Good job!
Nie chce się bawić w głupie wyliczanki ale czterech. A dlaczego SR3 jest lepsze od GTA4 już tutaj napisałem.
W skrócie:
- silnik gry (wymagania + optymalizacja)
- genialny humor
- system latania (sterowanie)
- system zapisu stanu gry.
4 elementy, które dają SR3 grywalność, a ośmieszają wielki R.
Zapomniałem wcześniej ściągnąć a teraz mam lipny transfer mniejszy niż 1Mb/s ale w końcu przetestuje:) Jak mnie wciągnie to zapewne kupię w najbliższym czasie.
[edit] Gra wciąga niesamowicie:) klimat,humor,grafika,optymalizacja, otwarte miasto, tworzenie postaci:) Teraz zbierać kasę na kupno.
Stereo +1, Gta 4 mnie zawiodło realizmem, jakbym chciał realistyczną gierkę to bym zaczął kraść samochodu w prawdziwym życiu, od gry wymagam zabawy a nie relizmu i SR3 to zapewnia.
Grałem w 2 i była fajna ,ale 3 jest swietna.
[10] Znów ten nerd
[12] Racja