Witam mam okazje kupic nowa karte rtx 2070 za 1650zljak myslicie oplaca sie ? To model Gigabyte GeForce RTX 2070 WINDFORCE 2X 8G GDDR6 256bit
Tak
Jak nowy, w pudełku to tak, to 300 zł taniej niż normalnie a inne karty porównywalne też są ciut droższe.
Jak nowy, bo tylko trochę używany dwa tygodnie, to dalej może się opłacać, o ile możesz przed zakupem tą kartę przetestować lub łatwo zwrócić jakby coś było nie tak.
Na olx udalo mi sie dorwac, nowa zakupiona w styczniu I jeszcze zafoliowana. Juz kurier w drodze :)
A w kartonie cegła i dwie czekolady.
Hmm. Ja nawet widzę za 1899 (pewnie zbiłoby się do 1850) wersje SUPER na 44 miesięcznej gwarancji na OLX.
Oho to zaraz bedzie kolejny post, ze albo oszukany/uszkodzona. Na olx kupuje sie tylko z odbiorem osobistym i koniec kropka.
"Paczka za pobraniem a sprawdzenie zawartości przesyłki
Wielu odbiorców jest przekonanych, że jeśli otrzymali przesyłkę za pobraniem, to mogą najpierw sprawdzić zawartość paczki i następnie podjąć decyzję czy ją przyjmą. Taka sytuacja nie jest jednak możliwa, ponieważ w myśl prawa przewozowego przesyłkę można wydać dopiero po podpisaniu przez odbiorcy przyjęcie paczki. Dopiero wówczas można ją otworzyć. Pracownik firmy kurierskiej godząc się na sprawdzenie zawartości paczki wcześniej, robi to wyłącznie na swoją odpowiedzialność. "
Też jestem ciekaw czy dostanie to co zamówił.
Ja miałem dylemat czy kupić RTXa 2070s czy używany 1080ti, na olx była oferta używany 1080ti AORUS Xtreme za 1400zł.
Ale się bałem i kupiłem nowy 2070 Super na morele.
Mysle ze nie sciema. Mozliwy byl odbior osobisty a nawet doradztwo I montaz w domu , gdyby ktos nie potrafil. Karta nowa z gwaranja do 20.01.2023 ;)
Oczywiście :) Gratuluję dobrego zakupu :)
Dobra okazja, ja kupiłem również za 1650 złotych kartę, ale miała 7 miesięcy tylko że wersję Windorce x3 . Potrójny wentylator, bo czytalem że te z 2 wentylem średnio dają radę z chłodzeniem.