Witam!
Złożyłem komputer i zaopatrzyłem się w monitor. Monitor posiada 23 cale ( Firmy Medion 27777) i nie mogę dopasować rozdzielczości (Strasznie oczy bolą , nie ostre napisy przy 1900x1200 bodajże) Ustawiałem w panelu sterowania rozdzielczość i w sterownikach karty graficznej ale nie mogę znalezc tej idealnej. A niedługo strace wzrok jeśli tak dalej bedzie :/ . Serdecznie proszę o jakieś sugestie .
Poprzeglądaj opcje monitora.
Jakim kablem monitor jest podpiety do karty graficznej? Do tego pytanie kolejne - istnieje w ogole monitor 27777 mediona?
Musisz ustawić natywną rozdzielczość monitora. Jaka to jest? Sprawdź na stronie producenta/w dokumentacji. Ten model co podałeś nie istnieje.
hdmi pod kartę graficzną bo nie wiem czemu pod zintegrowaną nie działa.
Może zintegrowaną masz wyłączoną?
Najpierw to ogarnij w ogóle jaki masz monitor bo 27777 nie istnieje.
InGen aż taki głupi jesteś, żeby się nie zorientować, że się pomylił z jedną cyferką ?
jeśli to ten, to natywną rozdzielczością jest 1920:1080
InGen aż taki głupi jesteś, żeby się nie zorientować, że się pomylił z jedną cyferką ?
W ten sposób rozmawiaj sobie ze swoimi znajomymi. Nie chce mi się szukać w necie czegoś bo ktoś się jebnął w numerku i oczekuje teraz pomocy. Jego biznes, ja mówię, że 27777 nie istnieje. Tak samo możesz się przypierdzielić do [4] w takim razie. Wyluzuj chłopie.