Rome II jak gra chodzi na waszych sprzętach?

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
03.09.2013 20:33
1
odpowiedz
modzel18
57
Konsul

Rome II jak gra chodzi na waszych sprzętach?

W jednych recenzjach czytam ,że gra chodzi plynnie w innych ,że potrzeba kompa z NASA i czekanie na skończenie tury trwa... trzy minuty :-/ . A jak tam chodzi u was? Na jakim sprzęcie,rozdzielczości,i detalach?

03.09.2013 20:44
dasintra
2
odpowiedz
dasintra
216
Zdradziecka morda

jestem tuż przed zmianą kompa, zatem płynnością zbytnio się nie przejmuję. Dla mnie największe zaskoczenie to fakt, że nowy Rome jest zwyczajnie.... brzydki. Ustawionego mam go na 1080p, detale na maksimum. Wyłączona jedynie synchronizacja oraz ten tryb 'unlimited memory' (czy coś w tym stylu).
Sprzęt jak wspomniałem leciwy: Phenom 955x4, 560 ti oraz 8GB RAM.

03.09.2013 22:34
Tal_Rascha
3
odpowiedz
Tal_Rascha
221
Valhalla calling me

Premium VIP

Zgodze sie, ze Rome II na ustawieniach ekstremalnych jest brzydki, mam wrazenie, ze Shogun II prezentowal sie o wiele lepiej, modele jednostek byly w wyzszej rozdzielczosci, az jutro z ciekawosci sprawdze. No Chyba, ze to u mnie jakis blad, bo gra w czasie walk wyglada naprawde brzydko.

Intel i5 2500k @ 4.6 GHz, 8GB RAM, Radeon 6870

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl