Witam. Jeszcze wczoraj normalnie się do tego logowałem i było ok. Dzisiaj już nie chce się zalogować. Stworzyłem nawet drugie konto ale nic z tego. Pisze tam tak: " Login Failed. The user or password entered was incorrect. Please try again. If you are having difficulty you can recover your password". No i próbowałem ze sto razy się logować i nic. A co za tym idzie że nie mogę się podłączyć do RGSC? Nie idzie mi GTA IV. Bardzo proszę o pomoc.
GTA 4 na PC? Jeśli tak zainstaluj najnowszy patch 1.0.7. http://www.sciagnij.pl/programy/p/Gry-Narzedzia_i_dodatki-Patche-Grand_Theft_Auto_IV_Patch/6202/1
Umożliwia on między innymi możliwość odinstalowania RGSC. Poza tym poprawia płynność gry.
Nie mogę na GTA IV instalować patchów. Już kiedyś go instalowałem i musiałem grę od początku instalować. A później znów instalowałem i to samo. Ale mi chodzi o RGSC.
Na oryginalnej grze nie możesz zainstalować patcha? Używasz spolszczenia? Jeśli tak zainstaluj grę na nowo, następnie patch i dopiero spolszczenie.
Poza tym by grać w GTA 4 można się zalogować w trybie offline. To powinno zadziałać.
Robiłem z tym patchem zanim wogule myślałem o spolszczeniu. To nie wina GTA tylko mego żałosnego kompa. Mój wujek ma wszystkie łatki i ptache i inne pierdółki na swoim GTA IV.
A offline nie działa.
Ps. Przyznam się dlaczego. Płytka GTA IV zaczęła lekko pękać od środka więc bałem się że mogę rozpieprzyć płytkę. No i zainstalowałem cracka żeby nie musieć wkładać płytki. Od tego czasu muszę mieć uruchomione RGSC. A płytki napewno wkładał nie będę bo mi się rozwali.
Może idź do sklepu i poproś nowe... Choć pewnie paragonu nie masz, ani faktury.
[6] - Nie. Ale przecież napewno da się naprawić RGSC. A jeśli nie wierzysz że mam oryginalną grę to mogę dać zdjęcie.
Odpowie ktoś? Chciałbym sobie pograć w GTA IV.
Więc na przyszłość masz nauczkę żeby przed crackowaniem gry (mówię oczywiście o oryginalnych grach) robić kopię oryginalnego pliku .exe;)
Spróbuj przeinstalować RGSC z płytki na nowo- o ile nośnik nie jest zbyt uszkodzony. Sprawdź w swoim firewall'u czy nie zablokował RGSC. Podobno czasem tak się dzieje. Spróbuj również uruchomić grę za pomocą ikony "LaunchGTAIV" która znajduje się w głównym katalogu gry.
https://www.gry-online.pl/forum/social-club-gta-4/zab02679 Mateusz XD ale z ciebie płaczka jest, na pare godzin RGSC nie chciało zalogować konta(podobnie też u mnie), a ty płaczesz i spamujesz nie potrzebnie jakbyś nie mógł chwili dłużej poczekać. Weź wyjdź na dwór czy coś bo aż żal się robi jak patrzy się na twoje wypowiedzi. Jakby co z RGSC już wszystko w porządku, szanownemu mateuszowi ciężko było odpisać tutaj, wątek do zamknięcia.