Mam problem otóż wykonałem zadania gdzie były pokazane zadania na mapie krzyżykiem i nagle utknąłem w miejscu. Umiem angielskie podstawowe słówka. Zrobiłem nawet tak samo jak w poradniku i to mówię szczerzę. Co jakiś czas doskwiera mi w czasie gry znikające tekstury i to morzę spowodować bugi w grze co nie umożliwiają przejście gry. Proszę o pomoc i powiedzcie mi czy mieliście takie problemy bo ja przykładowo miałem takie problemy jak Gothic 3 Zmierzch Bogów że nie ukończyłem gry bo bugi w grze mi nie pozwoliły przejść całej gry. Proszę pomoście mi bo wydałem 135zł i nie wiem czy na darmo nie wy...... kasy.
Opisz dokładniej. Na jakiej konsoli grasz? Te gry od Pirani niestety mają częste problemy z bugami i teksturami. O ile Risen 2 działa na PC naprawdę dobrze to Risen 1 miewał odpały a Risen 3 to niestety inna bajka. Często zapisuj stan gry żeby uniknąć problemów. Mówisz, że się zaciąłeś, na jakim momencie można wiedzieć?
Tak pisałem chce dotoczyć do gildi łowcy demonów przeczesałem wszystkie wyspy porozmawiałem z wszystkimi przywódców klanów i stop nagle bug nie mogę z nikim rozmawiać i mów bla bla to samo samo mówią w questach pobocznych i głównych. Jestem podirytowany co dalej i gram na ps 3.
Podbijam wątek i oczywiście powiem stoję na amen teraz już kuźwa stoję jak ten kołek w poradniku pisze co mam zrobić i tak zrobiłem. Zapewniam was że ma w zadaniach je zaliczone i teraz wiem na pewno że bug i gram na ps 3 i czy wy mieliście podobny problem bo ja już załamuje ręce załamuje i za rizena 2 chociaż jest po Polsku raczej sobie od pusze bo jak mają być takie bugi i niejasne zadania to sobie odpuszczam. I jeszcze raz pliz help