Witam. Chciałem sobie zainstalować Risen 2 Złota Edycja z Pomarańczowej Kolekcji Klasyki, ale instalator wymaga kodu aktywacyjnego do gry. Niestety takowego nie mam, powinien być z tyłu instrukcji (właściwie to jest cienka ulotka z informacjami jak grę zainstalować, i sterowaniem), ale tam w miejscu na kod jest napisane że kod aktywacyjny znajduje się na dołączonej ulotce. Na dołączonej ulotce jednak znajdują się jedynie kody do aktywacji dodatków. Próbowałem wpisać jeden z nich ale pojawia się informacje że muszę aktywować najpierw grę.
No skoro nie masz tego kodu to jak mamy ci pomóc. Pisz do supportu.
Po drugie jak jest instrukcja do gry to zajrzyj na okladke z tylu na dole powinno pisac....
Napisałem, spróbuję też zadzwonić. Moglibyście mi napisać numer do supportu Cenegi? Numer na ich stronie nie działa (w telefonie pisze że jest nieprawidłowy).
Z tyłu na dole instrukcji jest napisane "KLUCZ NA DOŁĄCZONEJ ULOTCE".
Maila już napisałem, moglibyście napisać mi numer telefonu do pomocy technicznej Cenegi?
Chyba pójdę do sklepu wymienić tylko chciałbym wiedzieć czy ktoś z was ma Risen 2 Złota Edycja z Pomarańczowej Kolekcji Klasyki, czy i gdzie był tam klucz aktywacyjny, i czy były jakieś inne problemy.
mam problem kodem aktywacyjnym. z Risen 2 taki sam jak UnluckyPage71 czy ktoś wie jak go rozwiązać