Red Dead Redemption czy Grand Theft Auto IV ? PS3
Witam, stoję przed pewnym dylematem, mam kasę na jedną z tych gier i zwracam się z prośbą do Was, nie grałem w żadną z nich ale lubię ten gatunek gier, którą byście mi bardziej polecali? pozdro
ja bym chyba wybrał Red Dead Redmption grałem w nią na Ps3 i jest to naprawdę świetna gra .Westernowy klimat itp. Naprawdę kawał dobrej gry Polecam :) Chociaż w GT4 grałem na PC i też dobra gra ale wybrałbym Red Dead Redemption :)
zioms to zależy czy wolisz pościgać na koniku czy motórze lub w furze. w rdr jakieś 70% gry (lub więcej) spędzasz na koniu jak masz jakieś uprzedzenia do tych zwierzaków to bierz gta. jak masz zamiar brać gta to bierz 'complete edition' bo możesz skakać ze spadochronem[: osobiscie bardzo mi sie to podoba;]
grafika w rdr lepsza i to o wiele.. co tam jeszcze hmm.
aa właśnie moja ulubiona zabawa w rdr - związywanie ludzi i i podrzynanie im gardła lub włączenie ded eye'a (takiego zwolnionego tępa) i strzał w obydwie nogi naraz - hłe hłe jak pomyśle o glebie nieszczęśnika którego tak załatwisz aż śmiać mi się chce - po tym oczywiście podchodzisz do gostka którego niesprawne nogi zmuszają do klęczenia i jeb kulka w łep .mhm mniam - takie tam pierdoły .. ja polecam bardziej rdr bo gra ma zajedoski klimat i jest bardziej krwawa. masz jakieś pytania dotyczące którejś z tych gier pytaj :D
Dla mnie RDR było niegrywalne, gdyż nie mogłem wycelować w królika XD Tylko, że ja nie gram na padzie nigdy :P
Ale wziąłbym Gta 4 bo wolę te klimaty niż przereklamowanych postkolonialnych kałbojów