Red Dead Redemption

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
22.07.2011 09:41
kamstem
1
odpowiedz
kamstem
48
Pretorianin

Red Dead Redemption

mam pytanie otóż chce kupić sobie red dead redemption ale gra jest po angielsku nie jestem mistrzem w angielskim ale tez nie totalną lamą więc sporo ogaraniiam i mam pytanie czy w tej grze jest trudną ogarnąc fabułe skoro jest po angielsku? czy wszystko załapie odrazu?

22.07.2011 13:48
LordMaster
👍
2
odpowiedz
LordMaster
69
Pretorianin

Jak coś kumasz po angielsku to napewno zrozumiesz bo fabułe da się zrozumieć oglądając cutscenki nie koniecznie rozumiejąc wszystkiego co mówią ;)

22.07.2011 13:51
3
odpowiedz
torphidan
30
makczuPikczu

Potwierdzam, to co LordMaster powiedział, a dodatkowo radzę sobie w opcjach włączyć napisy, zawsze lepiej się zrozumie jak widzisz przed sobą tekst - przynajmniej ja tak mam.

22.07.2011 20:06
Pizystrat
4
odpowiedz
Pizystrat
128
VictoriaConcordiaCrescit

Mogę tylko potwierdzić co napisali wyżej. Wszystko zrozumiesz. A gra genialna. Nie zawiedziesz się.

22.07.2011 20:20
Yancy
5
odpowiedz
Yancy
166
Legend

Dialogów jest sporo. Zrozumieć o co ogólnie chodzi - na pewno zrozumiesz - ale trzeba język trochę więcej niż trochę ogarniać by wszystko rozumieć.

24.07.2011 12:35
kamstem
6
odpowiedz
kamstem
48
Pretorianin

wielkie dzięki

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl